2777
2789
عنوان

با این مورد ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 31 پست
من قبلا خیلی احساسی بودم الان منطقی تر شدم اما وابسته نیستم

دلت میخواد بهش جواب مثبت بدی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره فعلا تو مرحله آشناییه ولی در مجموع بهش علاقه دارم

پس مبارکه دختر🤩

خوشبخت بشین😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ایشون دقیقا اولویتشون پول و درآمده نه منم سنم کم نیست اما این وقت نذاشتن نمیدونم در آینده چی پیش میا ...

ببین عزیزم هرچی سن بالاتر میره الویت میشه کار کردن و پول دراوردن کلا دست خودش نیست

ولی با شرایط سنی شما ممکنه کسی که مثلا الویتش محبت و...  باسه کمتر پیدا شه چون معمولا این کارا تو سن ببست الی سی ساله یعنی ناخوداگاه افراد از یه سنی الویتاشون تغییر میکنه ایشون با توجه به سنش طبیعیه که اینجوری باشه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

مثلا برای من تولد سالگرد ازدواج و این مناسبت ها خیییبلی مهمه من عاشق گل کادو گرفتنم فراموشی اینا روان منو بهم می‌ریزه پس با پسری ک احساسات رو بلد نیست کنار نمیام

زن دوم شدن سخته 

همسر اولش کارشه

اینجوری نمیتونه برا من وقت بزاره

اگه فقط،برا رابطه میخواد ازدواج کنه و ندونه زن و زندگی چیه 

عروسک چینی سفارش بده

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
ببین عزیزم هرچی سن بالاتر میره الویت میشه کار کردن و پول دراوردن کلا دست خودش نیستولی با شرایط سنی ش ...

طبیعی نیست اتفاقا این ددم حریص هستش که فقط کار کنه 

پول در اوردن با حریص فرق داره 

شوهر خواهرم با اینکه بنده خدا دو جا کار میکنه که خانوادش تو رفاه باشن ،همیشه وقت ازاد میکنه زن و دخترشو میبره بگردونه 

هفته اس سه بار دخترشو میبره کلاس و میاره 

باید کنار کارش خانوادش رو هم داشته باشه 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

بعضیا میگن طبیعیه 

ببخشید که میگم 

ولی سگ هم تو خونه دوام نمیاره تنها باشه افسردگی میگیره 

شما خودتون شاغلین ؟برا خودتون سرگرمی و معاشرت دوستانه دارین؟

شاغل بودم دیگه مخالفت کرد واسه سر کار رفتن دوستامم یکی یکی دور کرد فقط خونه و خونه اهل هیچ تفریحی نیست فقط کار

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
شاغل بودم دیگه مخالفت کرد واسه سر کار رفتن دوستامم یکی یکی دور کرد فقط خونه و خونه اهل هیچ تفریحی نی ...

بچه دارین ؟

چرا اخه دوستاتون و دور کرد ؟

باهاشون صحبت کردین منطقی؟