2777
2789
عنوان

با این مورد ازدواج میکنین

436 بازدید | 31 پست

با مردی که نزدیک ۴۰ سالشه شرایط مالی خیلی خوبی داره اما همش کار میکنه به طوری که همه زندگیش کارشه و مسوولیتی که داره خودش صاحب کسب و کارشه یه جورایی انگار وابستگی شدیدی به کار کردن داره اما مرد آروم و منطقی و خوبیه انرژی خوبی هم داره 

اما بروز احساسات نداره ازدواج میکنین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه،زندگی با مردی که کل زندگی و هدفش کارشه واقعا سخت و طاقت فرساست.

قطعا در آینده با مشکل مواجه میشین

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اینجور آدما با شغلشون ازدواج کردن 

حاضر نیستم قبول کنم 

وقتی ازدواج کردی میفهمی وقت و محبت که نداشته باشه انگار اون زندگی پوچه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

اره چون سنت کم نیست بچه که نیستی 

زندگی واقعا الویت اولش پوله اگه نباشه بعد از یه مدت متوجه میشی چی به سر زندگیت میاد

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
اینجور آدما با شغلشون ازدواج کردن حاضر نیستم قبول کنم وقتی ازدواج کردی میفهمی وقت و محبت که نداشته ب ...

نمیدونم شاید تو زندگی بروز احساساتش متفاوت بشه 

البته خشک و جدی نیست 

بامزه و شوخه و خونسرد 

اره چون سنت کم نیست بچه که نیستی زندگی واقعا الویت اولش پوله اگه نباشه بعد از یه مدت متوجه میشی چی ب ...

ایشون دقیقا اولویتشون پول و درآمده 

نه منم سنم کم نیست 

اما این وقت نذاشتن نمیدونم در آینده چی پیش میاره 

چه مشکلاتی ؟

به هرحال شما زنی،نیاز به توجه و محبت داری.اما اگه با این کیس ازدواج کنی این نیازهاتو برطرف نمیکنه،به تفریح و گردش احتیاج داری؟همراهیت نخواهد کردچون فقط به فکر کاره.

درآینده حتی وقتی برای تربیت بچه هاتونم نخواهد گذاشت.

مرد باید در طول شبانه روز یه وقتی روهم با همسر و بچه هاش بگذرونه.

اونوقت تو میمونی و یه تنهایی بزرگ و بار گنده مشکلات زناشویی که باید خودت به دوش بکشی اونم به تنهایی.

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

نمیدونم شاید تو زندگی بروز احساساتش متفاوت بشه البته خشک و جدی نیست بامزه و شوخه و خونسرد

اگه آدم احساسی و وابسته ای نیستی قبول کن عزیزم بالاخره آدما حسن خوب و بد دارن نمیشه همه معیارهارو داشته باشن که

ان شاءالله که هرچی خیره🥰

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اگه آدم احساسی و وابسته ای نیستی قبول کن عزیزم بالاخره آدما حسن خوب و بد دارن نمیشه همه معیارهارو دا ...

من قبلا خیلی احساسی بودم الان منطقی تر شدم  اما وابسته نیستم