2789
من خودم پسرم،اگه اون دختر خجالتی نیست و با همه خیلی راحت ارتباط میگیره ولی تا حالا سعی نکرده خودش سر ...

یعنی اگه جواب رد بده ممکنه همین رابطه همکلاسی بودنمون هم خراب بشع؟

من اگه خواستم پیشنهاد بدم به این بنده خدا چیجوری بدم؟

خود واقعیتون باشین بهش بگین شرایط ازدواج ندارین ولی دوسش دارین بلاخره یا میپذیره یا نه .دنبال این نباشین ک با خوب نشون دادن خودتون اونو ب سمت این رابطه سوق بدین بعدش جدابشین هم شما عذاب بکشین هم اون.برای دخترا هیچ چیز مهم تر از واقعی بودن شخص مقابلشون نیس 

شایدم قبول نکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خود واقعیتون باشین بهش بگین شرایط ازدواج ندارین ولی دوسش دارین بلاخره یا میپذیره یا نه .دنبال این نب ...

اگه نه بگه همین رابطه همکلاسی بودنمون هم خراب نمیشه؟

کلا کلاسمون جوری نیست که بشه خیلی سره صحبت رو باز کرد چون کلا ۱ ساعتو نیمه

خب باید به یه بهونه ای آیدی یا شمارشو بگیرید و باهاش چت کنید مثلا بگید میخوام در مورد یه موضوعی ازتون مشورت بگیرم یا میخوام توی درسا از شما کمک بگیرم

کاربر آقا
اگه نه بگه همین رابطه همکلاسی بودنمون هم خراب نمیشه؟

بستگی ب فرهنگ اون شخص داره باورکنین شماتنهاکسی هستین ک تاحالا ب کسی پیشنهاد نداده تاالان چندنفری پیشنهاد دادن ب اون شخص خب رد میکنه دیگه چی میخاد بشه مگ چ چیز بدی گفتین تمایلتونو برای اشنایی نشون دادین

یعنی اگه جواب رد بده ممکنه همین رابطه همکلاسی بودنمون هم خراب بشع؟

یعنی به غیر سلام و خداحافظی چیز دیگه ای نگفته حالا هر چیزی در مورد خودتون یا درس؟

کاربر آقا
بستگی ب فرهنگ اون شخص داره باورکنین شماتنهاکسی هستین ک تاحالا ب کسی پیشنهاد نداده تاالان چندنفری پیش ...

با یکی از دخترای کلاس رابطم خوبه اونو واسطه کنم خوبه؟