2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله بفرمایید

من از ی پسری خوشم میومد نمیدونم مذهبی یا چشم پاک بود ظاهرش ک ب مذهبیا میخورد یعد اونم از من خوشش میومد ولی خجالتی بود 

زیاد باهم سروکاری نداشتیم ولی روز داشتیم حرف میزدیم بهم میگه خواهر😕بنظرتون چ قصدی از این حرفش داشت؟

من از ی پسری خوشم میومد نمیدونم مذهبی یا چشم پاک بود ظاهرش ک ب مذهبیا میخورد یعد اونم از من خوشش میو ...

ا واقعا پسرا رو خیلی سخت تر از دخترا میشه از رو ظاهرشون قضاوت کرد

ولی معمولا پسرا اگه قصدی نداشته باشن میگن خواهر

من از ی پسری خوشم میومد نمیدونم مذهبی یا چشم پاک بود ظاهرش ک ب مذهبیا میخورد یعد اونم از من خوشش میو ...

من اگه خواستم پیشنهاد بدم به این بنده خدا چیجوری بدم؟

نه من فقط از نظر سنی به اون میخورم

من خودم پسرم،اگه اون دختر خجالتی نیست و با همه خیلی راحت ارتباط میگیره ولی تا حالا سعی نکرده خودش سر صحبت رو با شما باز کنه و هیچ جلب توجهی نکرده یعنی علاقه خاصی به شما نداره ولی اگه بازم دنبال اینید که بهش ابراز علاقه کنید باید پی اینکه جواب رد بده رو به تنت بمالی و از اونجایی که همکلاسید باید هر روز همو ببینید یا حتی ممکنه بچه های کلاس هم متوجه بشن و میتونی با همه اینا کمار بیای بهش بگو

کاربر آقا
من خودم پسرم،اگه اون دختر خجالتی نیست و با همه خیلی راحت ارتباط میگیره ولی تا حالا سعی نکرده خودش سر ...

کلا کلاسمون جوری نیست که بشه خیلی سره صحبت رو باز کرد چون کلا ۱ ساعتو نیمه