2789
خب منم منظورم همینه پارتنراحساسی شما ک قرار نیس ی عمر زیر ی سقف باشما زندگی کنه اینطوری نمیتونین کسی ...

خب از ی طرفی به خودم میگم که دختر مردم بازیچه دست من نیست که اگه وابسته من شد من بکشم زیر همچی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میخوام ی مدت تو رابطه باشم اگه اوکی بودیم بعد ۲ ۳سال جدیش کنیم

یه دختر عاقل هیچ وقت این کارو نمیکنه. اومدیم بعد سه سال نخاستین تکلیف احساسات و عمر و وقت بر باد رفته اون دختر چی میشه.زمان اشنایی سه تا شش ماهه

خب از ی طرفی به خودم میگم که دختر مردم بازیچه دست من نیست که اگه وابسته من شد من بکشم زیر همچی

شما قلب پاکی دارین پس از اول باهاش صادق باشین بهش بگین قصدتون اشنایی اگه معیارای درست همو داشتین ازدواج

بگین از اول قصدتون ازدواج نیس

حقیقتو بهش بگین اونم خودش تصمیم درست زندگیشو میگیره

یه دختر عاقل هیچ وقت این کارو نمیکنه. اومدیم بعد سه سال نخاستین تکلیف احساسات و عمر و وقت بر باد رفت ...

خب منم همینو دارم میگم نمیتونم با احساسات ی نفر بازی کنم برا همین میترسم وارد رابطه شم

شما قلب پاکی دارین پس از اول باهاش صادق باشین بهش بگین قصدتون اشنایی اگه معیارای درست همو داشتین ازد ...

لطف دارین 

اگه فقط قصدم وارد شدن به یه رابطه احساسی باشه اون آسیب میبینه

شما قلب پاکی دارین پس از اول باهاش صادق باشین بهش بگین قصدتون اشنایی اگه معیارای درست همو داشتین ازد ...

منم الان شرایط تشکیل زندگی رو ندارم سربازم ولی تا  ۲ ۳ سال دیگه شرایطش رو پیدا میکنم بخاطره همینه که الان دنبال پارتنرم

لطف دارین اگه فقط قصدم وارد شدن به یه رابطه احساسی باشه اون آسیب میبینه

خب شما از همه زوایا اون دخترو بسنجین شما اگ ی روز دخترباب میلتون ک مذهبی باشه رو پیداکنین ممکنه ب توافق نرسین .اگه واستون انقدر سخته با نظر خانوادتون ی دخترو انتخاب کنین همو بشناسین برای ازدواج دیگه نگران اینم نباشین ک چی میشه اینطوری هم ی رابطه احساسی دارین هم ب کسی صدمع نزدین

دوستی

پس اول بهتره بهش نزدیک بشید و باهاش صمیمی بشید بعد ببینید که از هم صحبتی و معاشرت با شما راضیه یا نه خیلی شما رو تحویل نمیگیره اگه خودشم به اصطلاح چراغ سبز نشون داد اونموقع میتونید یه کافه یا رستوران دعوتش کنید و بهش پیشنهاد دوستی بدید ولی باید آماده هر چیزی باشین ممکنه پارتنر داشته باشه یا در ظاهر به نظر بیاد از شما خوشش اومده ولی بازم جواب رد بده 

کاربر آقا
خب منم همینو دارم میگم نمیتونم با احساسات ی نفر بازی کنم برا همین میترسم وارد رابطه شم

دخترو پیدا کن طبق معیارات بعد بهش شرایطت رو بگو تکلیفش مشخص باشه بگو وابسته نشیم قصدم ازدواج نیس جهت آشناییه دیگه بعدش با خودشه. براتون آرزوی خوشبختی میکنم