2777
2789

داره ۱۱ ماهو تموم میکنه تا چهار روز پیش تو پاهام میخوابوندم ولی یه بار وقت خواب اتفاقی گرفتم بغلم کنارش دراز کشیدم دیدیم کم کم اره میخوابه بعدش باز فردا یه بار این کارو کردم حالا بعضی وقتا  رو پام میخوابه بعضی وقتا نه یا خودش میخوابه  بعد خودش که میخواد بخوابه خیلی میچرخه اینو اونور بعد میبینی بلند میشه میاد بغلم یا میره جاش یه هویی سر کله میخوابه اصلاتا خوابش بگیره اینجوره میکنه بی قراره  عادی از نظرتون درست میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم یعنی خیلی تو خواب تکون میخوره هی جاشو عوض میکنه؟اگه اره که خیلی طبیعیه من تو رخت خواب میخوابیدم جلو در دستشویی بیدار میشدم😂😭

میشه برام یک صلوات بفرستی؟ممنونم💗(حساب دست ۲ نفره)

نه درست نمیشه وتوبچه هاعادیه پسرمنم پدرمودرمیاره تابخوابه دوسالشه اینایی که توفیلما میبینی قصه میخون ...

دیشب یه ساعت میخوابید بلند میشد ول میخورد میخوابید بلند میشد من راضیم تو پام بخوره ولی اذیت نشه بچم ولی نمیمونه

عزیزم دختر من گریه میکرد تا میخوابید اصلا یه وضعی داشتیم خوب شد اون روزا گذشت الان ماشاءالله خانمی شده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
متوجه نشدم یعنی خیلی تو خواب تکون میخوره هی جاشو عوض میکنه؟اگه اره که خیلی طبیعیه من تو رخت خواب میخ ...

تا صبح که تکون میخوره زیاد  ولی تا خوابش بگیره میاد بعلم میره سر جاش یه هویی میبینی میشینه بعد خودشون  ول میکنه دیدی چشماش بستس دیشب خوابید بود دیدم اومد سرشو گذشت رو سینم خوابید بعد چند دقیقه بلند شد به یه هو میبینی خوابید

دیشب یه ساعت میخوابید بلند میشد ول میخورد میخوابید بلند میشد من راضیم تو پام بخوره ولی اذیت نشه بچم ...

آها اون بخاطراینکه داره یادمیگیره خودشو بخوابونه اشکال نداره معمولا بچه هاتاوقتی شیرمیخورن شب هی پامیشن اگهش یرم نیمخکره بخاطر همون تکامل خوابشه درست میشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
داره یاد میگیره خودش رو بخوابونه و خودش رو آروم‌کنه این یه مرحله از شکل گیری منیت اون هست و اتفاقا خ ...

اره اصلا در تلاشه میزارم رو پام ول میخوره میره جاش ولی میبینم که تا بخوابه آذیت میشه

تا صبح که تکون میخوره زیاد ولی تا خوابش بگیره میاد بعلم میره سر جاش یه هویی میبینی میشینه بعد خودشو ...

مشکلی نداره که انگار خوابش نمیاد که اینطوری میکنه خیلی طبیعیه بنظرم داداش منم شبا اینطوری میخوابید هی میشست می‌خوابید شنا میرفت ما هم خیلی برامون مهم نبود

میشه برام یک صلوات بفرستی؟ممنونم💗(حساب دست ۲ نفره)