2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

89 بازدید | 16 پست

لطفا قضاوت نکنید فقط واسه اینکه به هیچ کس نمیتونم بگم واسه خالی کردن خودم اینجا میگم🖤

کسی ک ۳سال باهاش بودم رابطه داشتیم خیلییییی دوسم داشت خیلی زیاد بعد از ۳ماه کات کردن امروز متوجه شدم نامزد کرده

میشه واسه حال خوبم ی صلوات بفرستید شاید یخورده اروم بگیرم...🖤

ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمیشنوند و چه تلخ است قصه عادت...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم❤️

امیدوارم ی مرد خوب و وفادار به همین شب های عزیز قسمتت بشه🤍

نمی خواهم نصیحتت کنم یا این اتفاق رو کوچیک جلوه بدم. می‌دونم خیلی سخته ولی بازم خدارو شکر کن که زیر ی سقف نرفته بودین و ی بچه نداشتین.چون اون موقع برات خیلی سخت تر بود

سعی کن فراموشش کنی و به زندگی برگردی و به خودت  زمان بدی تا آدم درستی سر راهت قرار بگیره اما تو انتخاب هات از این به بعد خیلی دقت کن❤️❤️

ای بابا ناراحت شدم حداقل نذار قصر در بره ی اذیتی پول گرفتنی تهدیدی...

نمیتونم کاری انجام بدم واسه همیشه تو دلم بمونه بهتر از اینه که ابروم بره و به هیچ جا ام نرم فقط خدا خودش جوابگو همه هست🖤

خیلییییییی دوستت داشت اونوقت رفت نامزد کرد؟ حداقل حالا ک نامزد کرده ب خودت بیا ک داشته گولت میزده و ...

چی بگم..

عزیزم❤️امیدوارم ی مرد خوب و وفادار به همین شب های عزیز قسمتت بشه🤍نمی خواهم نصیحتت کنم یا این اتفاق ...

مرسی قربونت برم🖤

ی خورده زمان نیاز دارم تا حالم بهتر بشه 

امیدوارم بتونم از پسش برییام🥺

مرسی قربونت برم🖤ی خورده زمان نیاز دارم تا حالم بهتر بشه امیدوارم بتونم از پسش برییام🥺

خواهش میکنم عزیزم 

اره سخته.بالاخره بهش وابسته شده بودی.

سعی کن از گوشی و سوشال مدیا دوری کنی.

کتاب بخون.پادکست گوش بده. اگه دوست یا خواهر داری باهاش وقت بگذرون . بیرون برو.برو تو طبیعت ،پارک

اگه میتونی ی کلاس ثبت نام کن.حالا هر کلاسی که میخوای 

فقط ی چیزی باشه سرت گرم باشه

سعی کن ورزش کنی

اگه از نظر مالی مشکلی نداری باشگاه ثبت نام کن اگه هم نمیتونی برو پارک ورزش کن 

حتما سعی کن هر روز تو جاهای شلوغ پیاده روی کنی 

از تایم های کم شروع کن.بعد کم کم زمان رو بیشتر کن 

می‌دونم سخته اما باید یکم به خودت سختی بدی تا از این اتفاق له و سر خورده نشی

اگه میتونی برای خودت رفیق و دوست پیدا کن البته دقت کن یکی نباشه که بخواد بهت ضربه بزنه و اینکه راز ها و اتفاقات بد زندگیت رو براش تعریف نکن. فقط در حدی باشه که خاطرات گذشته برات پاک بشه و یکی کنارت باشه و باهاش تفریح کنی

و در آخر سعی کن هر جوری شده با ی مشاور یا روانشناس خوب دقت کن خوب صحبت کنی 

چون خیلی خیلی کمک کننده اما حواست رو جمع کن که اون مشاور یا روانشناس خوب و کاربلد باشه چون خیلی موثر

دقیقا مثل پزشکی میمونه که موقع بیماری جسمی بهش مراجعه میکنی که اگه اون دکتر کارش رو بلد باشه تو درمان میشی ولی اگه کار بلد نباشه تو بدتر میشی

ببخشید طولانی شد ولی سعی کردم کارهایی که بهت کمک می‌کنه رو بگم تا زودتر از این شرایط خلاص بشی

و حرف آخر اینکه سعی کن هر جور شده فراموش کنی و عبور کنی حتی کینه به دل نگیر اما این تجربه پشت گوشت باشه تا از این به بعد در مقابل بقیه دقت بیشتری کنی و بدون زندگی خیلی ارزشمند تر و کوتاه تر از اونی هست که بخوای زمانت رو صرف این وقایع کنی 

سعی کن پیشرفت کنی و خوب زندگی کنی تا به همه بفهمونی ارزشت رو می‌دونی ❤️

خواهش میکنم عزیزم اره سخته.بالاخره بهش وابسته شده بودی.سعی کن از گوشی و سوشال مدیا دوری کنی.کتاب بخو ...

خیلی ازت ممنونم که برام وقت گزاشتیو ارزش قائل شدی خیلی برام با ارزش تا جایی که بتونم حتما انجام میدم کارایی که گفتیدو

ولی خب حالم خیلی بده ی جورایی سر شدم انگار نه میتونم گریه کنم نه میتونم بریزم تو خودم اما خب من روزای سخت تر ازینم گذروندم 

پس اینم میگذره و شد ی تجربه🙏🏼

خیلی ازت ممنونم که برام وقت گزاشتیو ارزش قائل شدی خیلی برام با ارزش تا جایی که بتونم حتما انجام میدم ...

خواهش میکنم عزیزم 

واقعا خوشحال میشم به هم نوع و هم جنس خودم کمک کنم

اره بهت حق میدم 

اما قوی باش

و مطمئنم که قوی هستی ❤️

امیدوارم حال دل و روحت به زودی عالی بشه و بهترین ها برات رقم بخوره🤍

راستی برای اینکه سبک بشی این شب ها هم خیلی خوبه بری هیئت یا مراسمی و اگه بتونی چند قطره اشکی بریزی 

حالا نمی دونم اعتقاداتت به چه صورت ولی در کل اگه بری خالی از لطف نیست

اولی😔

ببخشید ولی پ.رده ات رو زده؟؟

نمی‌دونم چیبگم اگه اینطور هست که الان اکثرا خب قبل ازدواج اینکار رو میکنن و برای ازدواج هم یسری پسرا قبول میکنن 

و اینکه شنیدم راه درمان هم داره 

بازم خدا بزرگه 

همه چی رو بسپر به خودش❤️

خواهش میکنم عزیزم واقعا خوشحال میشم به هم نوع و هم جنس خودم کمک کنماره بهت حق میدم اما قوی باشو مطمئ ...

حتما

اگه رفتی واسه منم دعا کن🖤