2777
2789

منم همینم

میخوام پس فردا ژل بزنم

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میترسم من.. چجوری؟ هزینش؟

صورت من خیلی لاغره زیر چشام گود شده گونه اصلا ندارم کنار بینیم خالیه در این حد 

ترس نداره که بی حسی میزنن 

اونکه من میخوام بزنم سی سی 1900 ولی ارزونتر هست گرون تر هم هست

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
میشه بیای خصوصی همو ببینیم

تو خصوصی هم نمیشه عکس فرستاد ..

و منم یخوررده حساسم ببخشید🥲💕

ولی خب اینجوری بهت بگم صورتم مثل بچه 13 سالست از بس کوچیک و لاغره 🙁 

مال تو چطوریه 

تو خصوصی هم نمیشه عکس فرستاد ..و منم یخوررده حساسم ببخشید🥲💕ولی خب اینجوری بهت بگم صورتم مثل بچه 13 ...

من شاید در این حد نباشه ولی خب لاغر شده جدیدا 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
من شاید در این حد نباشه ولی خب لاغر شده جدیدا

خب پس اعتماد بنفستو از دست نده..

هر صبح ژله بخور 

به مدت 14 روز قبل از صبحانه و عصرانه عرق یونجه با جوانه گندم بخور 

سیب زمینی آب پز قبل از خواب بخور

ماسک شیر خشک بذار 

آب زیاد بخور 

خوابتو تنظیم کن و میوه زیاد بخور و استرس نداشته باش ...اگر لاغری صورتت ارثی نیست اینا اوکیش میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز