2777
2789
عنوان

زن ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 77 پست
تصنیف اموال کار درستیه به جای مهریهولی من شخصا خودم ترجیح میدم زن با همه طرافتاش زن بمونه و مرد با ت ...

درسته

منم دچار جو جامعه و سختیا هستم

تصمیم درست نمیدونم چیه

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤
همین تاپیک بغلی و بخون طرف یارو از صبح بداخلاقی کرده و همسرش و اذیت کرده، حتی یه خرید و کوفتش کرده، ...

بعد حرصم از این میگیره خیلی از خانما دهنشونو باز می کنن که لدت در رابطه جنسی برابره

اکثر خانما در اکثر رابطه هاشون ارضا نمیشن. 

حالا اگه کلا از این مورد که طبع مرد فی ذانه گرمتره و بیستر به رابطه جنسی نیاز داره بگذریم. 

کاربری دست دو نفر است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂

مثلا میخوان بگن ما خوبیم بلدیم اینجوری همو بکوبند 

مردا دقت کردین چقدر پشت همند هیچ وقت پشت همو خالی نمی کنن

حتی اگر رفیق شون بد اخلاق ترین و میمون ترین و نفهم ترین باشه بازم حق رو به رفیق شون میدن 

در ۹۹ درصد مواقع چرا ؟

چون همین انتظارو هم دارن که مردا فردا روز پشت شون باشن 

مردا اینجوری آن در مقابل خانما باخت نمیدن 

یه تیم ان

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

تویوتیوب یه کانالی هست عکس برهنه وفیلم برهنه و+۱۸

میخره ایا باید شرکت کنیم

کانال زیاده برای تخریبو تفرقه حتئ دینی

ایناروبنداز توکانال اب وفاضلاب

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

بعد حرصم از این میگیره خیلی از خانما دهنشونو باز می کنن که لدت در رابطه جنسی برابره اکثر خانما در اک ...

من میگم درک متقابل باشه، وقتی طرف خسته است از لحاظ جسمی و روحی باید درک کنی، چه خانم چه آقا فرقی نداره

ولی دوستان میفرماین نه باید هرجوریه خواسته مرد براورده بشه🫤🫤

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بعد حرصم از این میگیره خیلی از خانما دهنشونو باز می کنن که لدت در رابطه جنسی برابره اکثر خانما در اک ...

مرد هر چی بیشتر بگذره از رابطه بیشتر عطش داره 

زن بر عکسه 

برای اینکه یه زن اوج حس هاش حفظ بشه باید اونو گرم نگه داشت 

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

تویوتیوب یه کانالی هست عکس برهنه وفیلم برهنه و+۱۸میخره ایا باید شرکت کنیمکانال زیاده برای تخریبو تفر ...

.....میدونی راستش اول تو یوتیوب دیدم زن ستیزی رو...بعد هم انگار دنبال این بودم که زن ستیز ها رو پیدا کنم و خودم رو حرص بدم...الان یکم آرومتر شدم...ممنون از پاسخت

INFJ in NI TI loop
مثلا میخوان بگن ما خوبیم بلدیم اینجوری همو بکوبند مردا دقت کردین چقدر پشت همند هیچ وقت پشت همو خالی ...

دقیقا👌👌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فمینیست مرد ندیده بودم که دیدم. داداش شما جوش نزن میگیم زنت کم مهریه بگیره اذیت نشیی😏

اتفاقا فمینیسم های مرد دارن بیشتر میشن و خودشون از سیستم مرد سالار بیرون میکشن چون فهمیدن خودشونم دارن با قوانین قجری اسیب میبینن. یکی هم اینکه دیگ فهمیدن زن هم چیزی از مرد کم نداره زنان موفق میبینن 

اتفاقا فمینیسم های مرد دارن بیشتر میشن و خودشون از سیستم مرد سالار بیرون میکشن چون فهمیدن خودشونم دا ...

گول نخور. چون دیدن به نفعشونه. حداقلش اینه میگن خودت داری برا خودت خرج کن بنابرای لازم نیست خرج یه نفر دیگه رو هم بدن. بعضی که میگن نصف نصف تو زندگی خرج بشه. از طرفی مهریه هم نمی خوان بدن. چی بهتر از اینکه مسئولیتی نداشته باشی. حضانت بچه هم اصلا با زن.

خب خیلیاشون فکر کردن دیدن حرفهای فمینیستها چقدر خوبه . چقدر به نفعشونه. 

تازه میگن اگه مرد خیانت کرد و به هر دلیلی نخواست تو رو راحت طلاقتو بگیر برو. تا اون مرد به زنهای دیگه ای که میتونه در اختیار داشته باشه برسه

کاربری دست دو نفر است

.....میدونی راستش اول تو یوتیوب دیدم زن ستیزی رو...بعد هم انگار دنبال این بودم که زن ستیز ها رو پیدا ...

ماتنها کشور جهان هستیم ۱۸۰ کانال رادیووتی وی بمبارانمون میکنه وسه لشگرنیروی اینترنتی از البانی وضدانقلاب واسراییل رومغزمون کارمیکنن که از عفت خانواده ودین بیزارمون کنن شیعه وسنی دختروپسر حجاب وبیحجاب وغیره

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

مرد هر چی بیشتر بگذره از رابطه بیشتر عطش داره زن بر عکسه برای اینکه یه زن اوج حس هاش حفظ بشه باید او ...

به هر جهت خیلی کم اتفاق میفته.

پس برابری در لدت جنسی فقط شعاره

کاربری دست دو نفر است