یک کانال تلگرام هست که اسمش زن ستیز هست. محتوای این کانال، میگه که زن ها فقط برای نیاز جنسی هستند. زن ها احمقند. زن ها فقط برای رفع نیاز هستند. اگر زن هستی خودت رو بکش و ...
میدونی من پسرمتو تاپیکا نظر میخونممتوجه شدم خیلی از خانوم ها خودش اینجوری میخوان...
درست میگی متاسفانه
بدتر از خانومهایی که خودشون رو فقط کالای جنسی می بینن .فمینیستهایی هستن که کورکورانه برای ادعای برابری میگن ما هم دنبال رفع نیاز جتسیمون هستیم همپای مرد.
بارها دیدم چون مخالفشون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه که همسن منه بیاد و موافقشون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کمآوردن، به سنم گیر میدی نشانهی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطهی مستقیم داره، سنتی جاهلیست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جملهی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
بابا اینا گناه دارن ، اینا یه مشت پسر بچه بد سرپرست هستن که در کودکی صحنه های بدی از مادرشون دیدن و ...
دلم برای پسربچه بد سرپرست سوخت که دربارهش اینطور حرف زدی💔
بارها دیدم چون مخالفشون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه که همسن منه بیاد و موافقشون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کمآوردن، به سنم گیر میدی نشانهی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطهی مستقیم داره، سنتی جاهلیست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جملهی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
بیخیال این کانال و ریپورت کردیم بقیه رو چیکارکنیم، از ما است که بر ما است، شما تو همین سایت یه چرخی بزنی میبینی ریشه ی مشکل از رفتارهای عجیب و حقیرانه بعضی از خانم هاست
طرف تاپیک میزنه، امروز مهمون داشتم فلان تعداد و چند روز میشورم میسایم خرید میرم بچه نگه میدارم و... شب همسرم رابطه خواست گفتم خستم قهر کرد، همه حمله میکنن حق با همسرته، وظیفته، فردا رفت خیانت کرد چی، مرد نمیتونه تحمل کنه........
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
قانون میگ مهریه قبول کندر عوضش برده مرد شوبدون اجازش خونه پدرت نرهبیرون نرو کار نکن و...عقل میگه همه ...
فمینیست مرد ندیده بودم که دیدم. داداش شما جوش نزن میگیم زنت کم مهریه بگیره اذیت نشیی😏
مشکل اصلی اینه جرا باید زن همه این بشور و بساب ها رو انجام بدهکه بعدا نتونه با شوهرش خوش باشه تازه ت ...
خب دیگه اینم برمیگرده به جامعه مردسالار ما ک اکثرا دختر تو خونه پدرهم کار میکنه و بعد ازدواجم همینه، ولی پسر از هفت دولت آزاده و بعد ازدواجم میشه یه همسر بی درک ک فقط رابطه میخواد و همهچی وظیفه زن میبینه
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بابا اینا گناه دارن ، اینا یه مشت پسر بچه بد سرپرست هستن که در کودکی صحنه های بدی از مادرشون دیدن و ...
همین تروما باید قطع بشه، وگرنه به نسل بعدیشان آسیب میزنن. قبلا یک کانال زن ستیز بود که مردا رو به تعرض به دختران خودشون تشویق میکرد. دخترانی بودن که آسیب دیدن، شاید با اینکار بتونیم از ترویج جلوگیری کنیم
یه متفکر هم پیدا میشه شما ولش نمی کنی البته که مشکل اصلی ایشون همون مهریه است و یکم شاید تنبله دوس د ...
خب از همون ویژگیهایی که گفتی بدممم میاد. ما برابر نیستیم ما هم پای مردها و مثل اونها نباید کار کنیم نباید فمینیست باشیم..