2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره تو اطراف خودت پیداشون کنی و بسته به نیازشون بهشون کمک کنیاینجا به کسی اعتماد نکن

اره واقعا راس میگی یه بار به کسی اعتماد کردم اینجا کمکش کردم بدجوری جوابمو داد بازم حیا ندارم

واقعا نیازمندن؟ چجوری میشه بهشون کمک کرد

ما اهوازیم عزیزم...بله ی خانم و ۳ تا دختر داره ک دختراش یکیش مریض روانیه ولی دقیق نمیدونم چیه بیماریش.اون دوتا هم خیلی سادن پدرشون فوت کرده و هیچ حقوقی ندارن و هیچکس کمکشون نمیکنه...خونوادم و خونواده شوهرم ماهیانه براشون برنج و مرغ ومیوه و پول میفرستن خیلی گنادارن

اره واقعا راس میگی یه بار به کسی اعتماد کردم اینجا کمکش کردم بدجوری جوابمو داد بازم حیا ندارم

عزیزم تو مجازی نمیشه اعتماد کرد برو محله خودتون مسجد پرس و جو کن یا برو بهزیستی محلتون بپرس

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

من میشناسم ازش شماره کارت گرفتم براش پول میزنم. اطلاع هم نمیدم بهش. فقط همون روز گفتم چند وقت یکبار برات مبلغی میزنم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم