2777
2789
ما اهوازیم عزیزم...بله ی خانم و ۳ تا دختر داره ک دختراش یکیش مریض روانیه ولی دقیق نمیدونم چیه بیماری ...

الهی🥺 خدا کمکشون کنه عزیزم خیلی سخته 

عزیزم شماره کارت ازشون داری؟

توان کار کردن نداری؟

چرا نمیزارن برم سرکار ۱۸ سالمه ولی اون روز گفتم میخوام برم سرکار به فوش بستنم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اگر میخوای به نیازمند کمک کنی برو بیرون از خونه ..کلی ادم کارتن خواب و فقیر میبینی 

نیازمند زیاده...

میتونی مثلا بعد از محرم ساندویچ براشون درست کنی و پخش کنی ...

اره واقعا راس میگی یه بار به کسی اعتماد کردم اینجا کمکش کردم بدجوری جوابمو داد بازم حیا ندارم

من اینجا با یه نفر آشنا شدم ک براش کار کنم شمارم گرفت ک روز جمعه ای برم یهو بهم گفت اومدی پاهامم ماساژ میدی😳

بله یه خانواده میشناسم خیلی نیازمندن

منم هر موقع حاجتی چیزی دارم به اونا نذر بگم خیلی زود میگیره

اگه خواستی میتونم بهت آدرس اینا بدم یا از خونه زندگیشون عکس بدم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
هم پول نمیدن هم نمیزارن خودت کار کنی

پول میدن ولی نداریم خودمون

مامانم گوشی نداره کفش نداره برا منو میپوشه اون روز یکی برگشت به مامانم گفت کفشت چقد بزرگه تو پات🥲

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

گلم اگر میخوای به نیازمند کمک کنی برو بیرون از خونه ..کلی ادم کارتن خواب و فقیر میبینی نیازمند زیاده ...

عزیزم شهر ما کارتن خواب و کودک کار اینا نداره