2777
2789
عنوان

همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 77 پست

از حرفای دیشب دختر عمم💔

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا خیلی حسود و نامرده . من تو دانشگاه فرهنگیان درس خوندم خیلی واسه کنکورم زحمت کشیدم بدون سهمیه ق ...

چقد بی ادبه ب یکی بگو بهش بگه نمیشه ک بخاطر یه آدم عقب بمونی من بودم حسابشو می‌رسیدم مریض عقده‌ ای

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

از اینکه پسرم ۲ سال و ۱۱ ماهه اس همه چی میگه جمله بندی طولانی قصه میگه اما کلمه هارو میخوره مثلا میگه می میخوام یعنی یا به جای نخر میگه بخر نه  یا یه جای بخور میگه بُور دوستش ۱ ماه ازش کوچکتره کامل و واضح حرف میزنه نگرانم

از اینکه امروز نمیتونم برم حم‌م

وای بیخیال فردا برو😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

از خواهر و برادرم .

بعد از یکسال که شوهرم براشون با اندک پولی خونه ساخته ،هر چی دلشون خواسته بارمون کردن .حتی غیر مستقیم تهمت دزدی و دروغگویی زدن . ما برای واحدشون که وظیفه ما هم نبود مشتری بردیم که پولی دستشون بیاد با درخواست خودشون .آخرش گفتن با اجازه کی این‌کار رو کردید یعنی ما راضی نیستیم درصورتی که تا روز قبلش راضی بودن .حتی سند خونه هاشون رو گرفتیم الان میگن وظیفتون بوده  . خیلی دلم شکسته خیلی 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
از اینکه پسرم ۲ سال و ۱۱ ماهه اس همه چی میگه جمله بندی طولانی قصه میگه اما کلمه هارو میخوره مثلا میگ ...

قشنگم ایشالله درس میشه الان کوچولوعه مقایسه نکن ای خدا بدش من بخورمش ای خدا خداحفظش کنه

الهی عزیزم انشاالله میخری 🥺🥺ما هم می‌خوایم خونه بخریم هر کاری میکنم یه مقدار پولش جور نمیشه 🥲

قربونت برم انشالله هممون زود بخریم همه مستاجرا🙏

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چقد بی ادبه ب یکی بگو بهش بگه نمیشه ک بخاطر یه آدم عقب بمونی من بودم حسابشو می‌رسیدم مریض عقده‌ ای

یه سری اقدامات قانونی انجام دادم مثل شکایت به دیوان عدالت اداری منتظر جواب گزینشم . البته یکسالم بعد اتمام دوره تحصیلم مدرسه رفتم . سال دوم جلوی کارمو گرفتن به خاطر زیراب زنی این به اصطلاح آدم

از خواهر و برادرم .بعد از یکسال که شوهرم براشون با اندک پولی خونه ساخته ،هر چی دلشون خواسته بارمون ک ...

نمک نشناسی تا کجا بیداد میکنه اهمیت ندید بسپرید به کارما انتقام گیرنده خیلی خوبیه

یه سری اقدامات قانونی انجام دادم مثل شکایت به دیوان عدالت اداری منتظر جواب گزینشم . البته یکسالم بعد ...

ایشالله درست میشه عزیزم