2777
2789
عنوان

همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 77 پست
ازاینکه نام کاربریم عوض نمیشهبوخودا جدی میگم🫤

وایی خدای من بعدا امتحان کن شاید شد

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمک نشناسی تا کجا بیداد میکنه اهمیت ندید بسپرید به کارما انتقام گیرنده خیلی خوبیه

اره ولی دلم شکسته تازه میگن چرا همش طرف شوهرتون داری میگیری .میگم من دارم طرفه حق رو میگیرم توی روز روشن تهمت می‌زنید دروغ می‌بندید بعد بازم من به خاطر شما وایستم توی روی شوهرم !که چی بشه .ما به اختلاف بخوریم که شماها کیف کنید . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
همین الان تو فکر تاپیک قبلیم هستم 🚶🏻‍♀️😂🤦🏻‍♀️و اینکه شوهرم گفت امشب بریم بیرون یکم بگردیم پریود ...

دختر ولم کن بلند شو آماده شو برو😂😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

اره ولی دلم شکسته تازه میگن چرا همش طرف شوهرتون داری میگیری .میگم من دارم طرفه حق رو میگیرم توی روز ...

واقعا محل نده بیخیال میشن خدا جای حق نشسته گلم

خیلی ممنونم عزیزم . هر وقت تونستی اگه دوست داشتی برام دعا کن . خدا انشالله به حق امام حسین گره ار مش ...

حتما عزیزم الهی بشود هرآنچه در دل داری🤲🤲

قربونت برم انشالله هممون زود بخریم همه مستاجرا🙏

عزیزی 

انشاالله 😍🥰

ما خونه مال برادر شوهرم هست 

پارسال ازدواج کردیم دیگه دستمون خیلی خالی شده بود قسط و بدهکاری و اینا  پولمون برای رهن خونه خیلی کم بود 

برادر شوهرم خونشو همین جوری بدون رهن و اجاره بهمون داد 

گفت همین جا زندگی کنید تا وقتی که بتونید خونه بخرید چه یک سال چه ده سال 

خودشون ماشاالله یه خونه دارن مثل قصر

شوهرم میگه تا الان یه پس اندازی دارم و یه تیکه زمین و 

ماشین 

می‌خوام یه خونه بخرم 

چون اگر امسال نخرم دیگه نمیتونم بخرم 

یه خونه دیدیم خیلییی به دلمون نشست ولی پولمون کمه :) 

جور نمیشه 

فدات عزیزم انشالله ما دوزبانه هستیم تو خونه با همسرم ترکی حرف میزنیم ممکنه از اون باشه

اره شاید ولی نگران نباش همه بچه ها کم وبیش اینطورین من جات باشم میشنم میخورمش تا کیف کنه والله ايشالله  خیر شوببینید🤲😘

عزیزی انشاالله 😍🥰ما خونه مال برادر شوهرم هست پارسال ازدواج کردیم دیگه دستمون خیلی خالی شده بود قسط ...

انشالله که بزودی جور بشه بخربد امسال عید خونه خودتون باشین عزیزم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دختر ولم کن بلند شو آماده شو برو😂😂

اول باید برم حموم 😔😂  

هممم برم حموم 

هم حموم کنمممم

هم بیاممم بیرون 

هم لباسمو بپوشممم

همممم آماده بشمممم

هم یکممم ارایش کنممم و به خودم برسمممو

همممم دوباره وایسم شوهرم بره حموم 

آماده بشه 

بعدش بریممم 

هم بگردیمممم 

هم دوباره برگردیممم 

دوباره لباس عوض کنم 

بوووووو کی حوصله داره 😔🤣

😂😂دقیقا همه اینا رو به شوهرم گفتم الان چاره نداره بیاد خفه ام کنه 

اول باید برم حموم 😔😂 هممم برم حموم هم حموم کنممممهم بیاممم بیرون هم لباسمو بپوشمممهمممم آماده بشم ...

نه عزیزم لباس پوشیدن وآرایش چند بار گفتی بلند شو ناز نکن کار هممون همینه بلندشو دختر قشنگ وتنبل خودم😂