2777
2789
عنوان

همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 77 پست
از اینکه چرا شوهرسابق نامردم رفته به ناحق زیرآبمو تو محل کار زده و برام دردسر درست کرده .

حساعت وعقده ای بودنش

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگم حرفت اشتباهه حتما صلاح نیست عزیزدلم حیف نیست ناراحت میکنی خو دتو درکت میکنم عزیزم

تا کی صلاحم نیست همیشه عقب موندم همیشه شکست خوردم دیگه خدا ازم چی میخواد 🥲

❄️

از هدایت تحصیلی و آموزش پرورش💔

💔💔درس میشه ایشالله 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

تا کی صلاحم نیست همیشه عقب موندم همیشه شکست خوردم دیگه خدا ازم چی میخواد 🥲

فدلت بشم میفهممت قشنگم حق داری

نمک نشناسی و خودخواهی آدما

دقیقا حر ف دل خیلیامون

هعییی🙂❤️

🙃🌹

حساعت وعقده ای بودنش

دقیقا خیلی حسود و نامرده . من تو دانشگاه فرهنگیان درس خوندم خیلی واسه کنکورم زحمت کشیدم بدون سهمیه قبول شدم رفته گزینش زیرابمو زده اجازه گلاس رفتن بهم ندادن و یکساله حقوق نگرفتم میدونی چقدر سخته یکسال حقوق نگیری و کلی هم قسط وام داشته باشی وام هایی که شوهرت باعث شده بگیری و بیشترشونو خودش برده استفاده کرده حالا هم بره باعث تعلیقت بشه و حقوقتو قطع کنن و ....

از همه چی ...

🌹🌹❤️