2777
2789
عنوان

همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 77 پست
از اینکه چرا شوهرسابق نامردم رفته به ناحق زیرآبمو تو محل کار زده و برام دردسر درست کرده .

حساعت وعقده ای بودنش

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قشنگم حرفت اشتباهه حتما صلاح نیست عزیزدلم حیف نیست ناراحت میکنی خو دتو درکت میکنم عزیزم

تا کی صلاحم نیست همیشه عقب موندم همیشه شکست خوردم دیگه خدا ازم چی میخواد 🥲

❄️

از هدایت تحصیلی و آموزش پرورش💔

💔💔درس میشه ایشالله 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

تا کی صلاحم نیست همیشه عقب موندم همیشه شکست خوردم دیگه خدا ازم چی میخواد 🥲

فدلت بشم میفهممت قشنگم حق داری

نمک نشناسی و خودخواهی آدما

دقیقا حر ف دل خیلیامون

هعییی🙂❤️

🙃🌹

حساعت وعقده ای بودنش

دقیقا خیلی حسود و نامرده . من تو دانشگاه فرهنگیان درس خوندم خیلی واسه کنکورم زحمت کشیدم بدون سهمیه قبول شدم رفته گزینش زیرابمو زده اجازه گلاس رفتن بهم ندادن و یکساله حقوق نگرفتم میدونی چقدر سخته یکسال حقوق نگیری و کلی هم قسط وام داشته باشی وام هایی که شوهرت باعث شده بگیری و بیشترشونو خودش برده استفاده کرده حالا هم بره باعث تعلیقت بشه و حقوقتو قطع کنن و ....

از همه چی ...

🌹🌹❤️