2777
2789

حدود دوسال پیش از یه روحانی شنیدم تکرار ذکر یا وهاب با خلوص نیت به برکت رزق کمک میکنه

از اون موقع سعی میکنم  مرتب این ذکر رو تکرار کنم 

وهاب به معنای کسی هست که هرررررچقدر به شما نعمت ببخشه، سر سوزنی از خزانه نعمتش کم نمیشه 

متن بالا رو دو بار بخون 👆🏻

خلاصه ک وضعیت الانمو ک با دوسال پیش مقایسه میکنم از معجزه این ذکر دهانم باز میمونه

خدایاشکرت ♥️

فقط مداومت داشته باشید در این ذکر

و با خلوص نیت و توجه ب معنی وهاب ♥️

زندگیتون پر از پول 

تعداد خاص میگی یا دلی میگی؟ 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نشنیده بودم

ما جورابمونو برعکس می‌پوشیم پول میاد دستمون🌚😂

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

وهاب هم یعنی از نزد خودش میبخشه

چه شما شایستگی داشته باشی چه نه

متل هبه

هدیه کردن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

سلام دوستان ذکر وهاب برای رزق و روزی معجزه می کند وهاب یعنی دهنده بی منت و دهنده ای که خزانه رزقش تمامی ندارد اگر این ذکر رو بعد از هر نماز بخوانید و یا روزی 100 مرتبه یا 1000مرتبه تا چهل روز اثری مثل معجزه دارد البته ختم های زیادی دارد و با عددهای خاصی باید بگید مثلاً به عدد خود و مادرتان یا عدد الله یا امام علی یا حضرت زهرا..یک طلسم مربع هم دارد که باید با موکل هایش استخراج کنید یا اسم وهاب رو در اسم خودتون و مادرتون تکسیر کنید و به عدد تکسیر بخوانید بخدا اگر شرایط را رعایت کنید کمتر از یک ماه اثرش را خواهید دید یک اسم قدرتمندتر هم هست که خیلی قوی و پر انرژی تر هست...یا کریم یا وهاب یا ذوالطول من با این ذکر خانه خریدم 

یه گروه تو ایتا زدم مخصوص خانوما که داخلش قراره انواع ختم ذکر های مختلف انواع دعاها احادیث و... بذارم اگه دوست داشتی عضو شو و حسابی به خدا و ائمه نزدیک شو،لینک گذاشتن باعث تعلیق میشه پس من رو لایک کن تا عضوت کنم گلم لطفا عضو شدی ترکش نکن ۷ نفر شدیم ختم میذارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز