2777
2789

بله مصرف کن من خوردم

فقط غذا و نوشیدنی رنگی نخور

آب مرغ بدون رب بخور

آب و عسل بخور

آب اناناس بخور

اونارو هم مصرف کن تا زمانی که آب دفع کنی

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
بله مصرف کن من خوردمفقط غذا و نوشیدنی رنگی نخورآب مرغ بدون رب بخورآب و عسل بخورآب اناناس بخوراونارو ...

تپش قلب گرفتم طبیعی؟بعد باید خیلی مایعات بخورم؟اخه بالا میارم😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تپش قلب گرفتم طبیعی؟بعد باید خیلی مایعات بخورم؟اخه بالا میارم😭😭😭

استرس نداشته باش من همرو انجام دادم

ممکنه بخاطر افت فشار باشه یکم آب و عسل و گلاب قاطی کن بخور حالت جا میاد عزیزم

اره فقط باید مایعات بخوری چاره ای نیست 

کوچیک ترین خوراکی سفت و رنگی ای بخوری انجام نمیدن برات حواست باشه،دیگه چاره ای نیست یک روزه تحمل کن فردا میری انجام میدی میای تمام.

با بیهوشی هستی؟دکترت کیه

استرس نداشته باش من همرو انجام دادمممکنه بخاطر افت فشار باشه یکم آب و عسل و گلاب قاطی کن بخور حالت ج ...

خدا خیرت بده،دکترم عالی دکتر محسن امینی بیمارستان عرفان نیایش،دارم آب و عسل هم میخورم فقط تموم شه 

خدا خیرت بده،دکترم عالی دکتر محسن امینی بیمارستان عرفان نیایش،دارم آب و عسل هم میخورم فقط تموم شه

عزیزم انشاالله که خیره

سلام عزیزم خوبین؟ کولونوسکوپی انجام دادین؟ سخت بود؟ عوارض داشت؟

توهم میخوای بری؟

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
بله

من یبار انجام دادم هیچ عوارضی برام نداشت

سختم نبود چون بیهوش کردن

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
بیهوش کامل؟ یا خواب اور زدن براتون؟ بعد کولونوسکوپی اذیت نشدین؟ نفخ داشتین بعدش؟ درد شکمی چطور؟

آره بیهوش کامل

بعدش چون چند روز هیچی نخورده بودم یکی دوساعت اذیت داشتم بعدش شکم درد و اینا هیچی نداشتم همون روز عصر کلاس داشتم رفتم کلاسم

آره بیهوش کاملبعدش چون چند روز هیچی نخورده بودم یکی دوساعت اذیت داشتم بعدش شکم درد و اینا هیچی نداشت ...

شکم درد نداشتین؟پس منظورتون از اذیت چیه یکی دوساعت؟نفخ داشتین؟توهمون یکی دوساعت اذیتا تموم شدن یعنی؟

شکم درد نداشتین؟پس منظورتون از اذیت چیه یکی دوساعت؟نفخ داشتین؟توهمون یکی دوساعت اذیتا تموم شدن یعنی؟

نه شکم درد نداشتم نفخ داشتم فقط

وقتی چیزی میخوردم شکمم صدا میداد حس میکردم روده هام میپیچن به هم آره زود دردش تموم شد