2777
2789
عنوان

مادرشوهر😒

1330 بازدید | 39 پست

مادرشوهرم اومده شهر میخواد بره دکتر

من کلا وقتی اینا میان استرس میگیرم حتی وقتی صداشون رو پشت گوشی میشنوم تپش قلب میگیرم.رفته خونه دخترش زنگ زده به همسرم که بیا منو ببر دکتر به نظرتون چطور رفتار کنم من اصلا بهشون زنگ نمیزنم اونا هم همینطور حالم بهم میخوره ازشون از بس بهم بدی کردن

همسرم فردا شیفت تا ۲۴ ساعت من اگر خونمون باشم اونم میاد طبقه پایین حوصلشون رو ندارم نمیدونم چکار کنم دلم میخواد برم خونه پدرم شوهرمو پر کردن که زنت چرا همش خونه پدرشه پریروز نذاشت برم من بچه ندارم و از تنهایی و تاریکی و سکوت میترسم چکار کنم😔😔😔

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐یذره لوس نمیشی؟تاربکی و سکوت میترسی صداشونو میشنوی تپش قلب میگیری؟رو خودت کار کن چون اونا خانواده ...

من شب تنهایی نمیتونم بخوابم 

بله صدای خانواده شوهرمو میشنوم استرس میگیرم چون ازشون متنفرم چون بهم بی احترامی کردن چون شکستنم چون توی روزهایی که داشتم زجر میکشیدم نبودن فقط زخم زبون زدن اینو درک نمیکنی

۱روزه عزیزم یجوری سرکن

یه روز نیست این بیاد یه هفته میمونه😔دختراشو جمع میکنه بعد که شوهرم نبود میگن عروس فلانی اینکار کرد عروس فلانی جونشو میذاره برا خانواده شوهرش چرا رفتی دکتر چرا پیگیری نکردی مشکل از تو بود یا همسرت چرا بچه دار نمیشی خودت نمیخوای اگر دیر بخوای دیگه نمیشی راستی بابات اینا هنوزهم مستاجرن آخی منت صاحب خونه رو سرشونه داداشت کجاست زنش چطوره باردار نشد زنش توی کارهای خونه کمک مامانت میکنه چرا اونا خونشونو از خونه پدرت جدا کردن راستی خواهرات که دختر دارن باید برن دکتر پسر گیرشون بیاد و... بازهم بگم🫠🫠🫠

رفتارتون به نظر خودتون عجیب نیست؟

نه🥲💔من کارهایی براشون میکردم که هرکسی نکرد بعد همشون ریختن سرم بهم فحش دادن 

من شب تنهایی نمیتونم بخوابم بله صدای خانواده شوهرمو میشنوم استرس میگیرم چون ازشون متنفرم چون بهم بی ...

عزیزم فقط شما نیستی 

خانواده همسر من  منو وسط شهر غریب بدون پول رها کردن و شوهرمم بیمارستان بود منم ساعت دو نصف شب یه آقایی که واقعا مردِ خوبی بود منو از رشت رسوند تهران وپول هم ازم نگرفت برادر شوهرم تو بیمارستان هرچی از دهنش دراومد بهم گفت والا فکر نکنم بیشتر از این براتون بوده باشه ولی بازم آدم گوش رو با گوشواره اش میخواد شما دوس داری همسرت همین حسو به خانواده ات داشته باشه عزیزم یکم سیاست داشته باش والا همین الان منو همسرم سر این بحث داشتیم من گفتم برم خونه مامانت کمکش کنم شوهرم گفت نه نرو پیش مامان من مادرشوهرمم دیشب خونشون بودم از شیر مرغ تا جون آدمی زاد برامون آورد منم دل خوشی ندارم ولی با سیاست تونستم زندگیمو بسازم والا مادرشوهرم له له میزنه برم خونشون

هی نفسی میاد و میگاد🙃

یه روز نیست این بیاد یه هفته میمونه😔دختراشو جمع میکنه بعد که شوهرم نبود میگن عروس فلانی اینکار کرد ...

خب چرا باید بدونن عروستون از پیش پدر مادرت رفتن یا چیزای دیگه

هر وقت پرسید بگو بله خوبن سلام میرسونن تمام شد رفت والا قرار نیست جزئیات اتفاقات دو خانواده به گوش هم برسه که

هی نفسی میاد و میگاد🙃

خب چرا باید بدونن عروستون از پیش پدر مادرت رفتن یا چیزای دیگههر وقت پرسید بگو بله خوبن سلام میرسونن ...

سوال منم هست اصلا رفتار زن داداش من چه تاثیری توی زندگی اینا داره من سه تا سقط داشتم بعد از هرکدومش یه بلایی سرم آوردن که نگم من چیزی ازشون نمیخواستم فقط ولم‌کنن به حال خودم‌توی غم خودم بسوزم ولی بهم فحش پدر و مادر دادن بهم گفتن بابات خونه نداره به عزیزانم‌که فوت شدن فحش دادن🥺چطور تحملشون کنم شوهرم میگه تحمل کن خونه خودمون رو بسازیم از اینجا میریم ولی تا کی اونموقع من دیگه روانی شدم من وقتی یکی بهم حرفی میزنه تا مدت ها توی مغزم میپیچه کاش حالمو درک میکردید

سوال منم هست اصلا رفتار زن داداش من چه تاثیری توی زندگی اینا داره من سه تا سقط داشتم بعد از هرکدومش ...

من درکت میکنم چون پدرم فوت شده بود مادر همسرم یه بار گفت مرد که مرد...اونجا صدای شکستن قلب خودم شنیدم واگذار کردم به خدا ولی بقول دوستمون گوش با گوشواره باید بخوای

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)