2777
2789
عنوان

مادرشوهر😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 39 پست

به نظرم بمون‌خونتون تا کی میخای فرار کنی 

محکم و قاطع و مودب

وقتی از خونواده خودت سوال کردن بگو چطور مگه 

وقتی از کارای شخصی خودت سوال کردن بار اول بزن به نشنیدن اگه دوباره تکرار کردن بگو تا ببینم چی میشه 

اینجور مواقع باید سوالو با سوال جواب بدی 

گفتن زن داداشت کجاست بگو چ خبر از عمه خوبه حالش 

ولی در نرو تا زمانی که فرار کنی بازنده ای 

من درکت میکنم چون پدرم فوت شده بود مادر همسرم یه بار گفت مرد که مرد...اونجا صدای شکستن قلب خودم شنید ...

من کاری به این چیزا ندارم ولی گاهی میگم خب اینا با یه امیدی بچه بزرگ کردن که به دردشون بخوره ولی باز خراب میکنن

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم بمون‌خونتون تا کی میخای فرار کنی محکم و قاطع و مودبوقتی از خونواده خودت سوال کردن بگو چطور م ...

اصلا سیاست بلد نیستم زود ناراحت میشم میزنم زیر گریه

اصلا سیاست بلد نیستم زود ناراحت میشم میزنم زیر گریه

دختر خوب یه چیزی بهت میگم همیشه یادت بمونه 

آدمایی که ناراحتت میکنن دو دسته اند 

یا باهات صمیمی هستن که شوخی شوخی یا رو صمیمیت یه چیزی میگن ناراحت میشی که اصلا منظوری ندارن و اصلا ارزشی نداره ناراحت بشی ازشون ناراحت شدنت بی فایده هست 

دسته دوم آدمایی هستن که قصد و هدف و نیتشون ناراحت کردن تو هست از قصد یه چیزی میگن که ناراحت بشی و وقتی تو ناراحت بشی اون به هدفش رسیده و تو دلش عروسی هست پس آدم عاقل اینجوری مواقع از درون هم‌که بخواد منفجر بشه باید خودشو شاد و خوشحال و بی توجه به اون شخص نشون بده تا اجازه نده اون به هدفش برسه 

اوکی ؟؟ 

اونا فهمیدن میتونن با چه چیزایی ناراحتت کنن با چه چیزایی اذیتت کنن کارشون راحته تویی که بی دست و پا جلوشون موندی 

دختر خوب یه چیزی بهت میگم همیشه یادت بمونه آدمایی که ناراحتت میکنن دو دسته اند یا باهات صمیمی هستن ک ...

😔💔🥀

میشه تاپیک شوهرم روانیم کرده رو برام بترکونید ممنونتون میشم لایک کنید دعاتون کنم♥️🙂

بمیرم برات درکت میکنم😔مادرشوهرم تا دید شوهرم رفت سوالاش و گلایه هاش تیکه هاش شروع کرد😔فردا قراره ببرمش دکتر شوهرمم تا پسفردا نیست چکارش کنم خدایا خودت کمکم کن😭😭😭😭

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792