سلام عزیزا، بیاین تو این روزا پیش هم باشیم به هم انرژی بدیم راهکار بدیم و کمک کنیم، با هم دعا کنیم یا نذر، حداقال تو این شرایط که برای هممون سخته تنهایی نخوایم سر کنیم❤️❤️❤️
میشه دعا کنی امسال هم دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان خوبی بشم و در انتظار هفت ساله برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌
چشم گل من🥹ایشالا به همین زودیا شاهد بی بی چک مثبتت باشی ازمایش بتا مثبت باشی🥹خدا یه نی نی سالم بزا ...
ممنون گلم انشاالله
میشه دعا کنی امسال هم دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان خوبی بشم و در انتظار هفت ساله برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌
جدی؟ یعنی شیر پخش کنم بین مردم؟ حتما باید روز خاصی پخش کنم؟
اره، هر کی هر چی قلبش میگه انجام میده، بعضیا شیر خشک میبرن شیرخوارگاه، بعضیا شیر میبرن ایستگاه های صلواتی، روزشم با خودت، فقط به نیت حضرت علی اصغر، برات امروز ویژه کلی دعا می کنم، شاید خدا به دل شکستم نگاه کنه