sarajoon663 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/10 تعداد پست: 3263 عنوان مریض امروز 426 بازدید | 29 پست مراجعه کننده های منم داستان شدن. اون از دیروزی اینم از امروزی. من بگم باز دوباره که کارشناس تغذیه امامروز یه مادر باردار داشتم دوتا دختر داشت. این بارداری سومش بود و ناخواسته. میگفت اگه دختر باشه میدمش به کسی اگه پسر باشه نگهش میدارم!! مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود) 1396/06/12 | 10:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarajoon663 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/10 تعداد پست: 3263 مردشورشو ببره زنیکه😢 میگفت ندارم خرجش کنم! یعنی چی خرج پسر داره بکنه مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 36540 فقررررررررر فرهنگی آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
j1sam1m8877 عضویت: 1394/03/30 تعداد پست: 5282 خیلی ها در دوران بوق موندن واین عقیده مسخره رودارن ، مگه دختر وپسر فرقی دارن ؟ 💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
parisa69 عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 814 بعضی ادما چقدر بیشعورن من درحسرت یک بچه بعدش اون اینطوری .قربون خدا برم هرکس را یه جوری ازمایش میکنه
Talkh عضویت: 1395/04/26 تعداد پست: 1882 من تو یه تاپیک دیگه ام گفتم یه خانم پرید بهم.همین امثال این خانوما هستن که باید ما از ابتدایی ترین حقوقمون محروم باشیم به عبارتی #زنان_علیه_زنان زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️
Niloopar عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 5738 میگفت ندارم خرجش کنم! یعنی چی خرج پسر داره بکنه میگفتی خانوم بروبمیر...میگفتی خرج پسرروداری ولی خرج اون بیچاره رونداری؟واقعا چرا بعضی ازادما اینقدربی شخصیتن.یکی مث من وهزارنفردیگه انتظارمیکشیم واسه بچه دختروپسرم فرق نداره اما خدا میاد به چه ادمایی بچه میده.
sarajoon663 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/10 تعداد پست: 3263 فقررررررررر فرهنگی وقتی گفت احتمالا دختره گفتم چه خوب دختر رحمته. یهو اینجوری گفت مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
مامی،رهام عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 4049 حالا برا خرج بهانه اورده اما انقد راحت بد و بیراه نگین به مردم شاید شوهرش دوست نداره درسته دست خود ادم نیست و کار خداست اما بعضی مردا البته نامردا بیشتر از یه دختر و پذیرا نیستن خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍
sarajoon663 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/10 تعداد پست: 3263 میگفتی خانوم بروبمیر...میگفتی خرج پسرروداری ولی خرج اون بیچاره رونداری؟ واقعا چرا بعضی ازادما اینقد ... آره واقعا. چرا دنیا اینجوریه. عزیزم دوست منم چند ساله بچه میخواد و نمیشه. بی طاقت شده دیگه. دلم خیلی میگیره اونوقت یکی اینجوری مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
را۲ عضویت: 1396/05/12 تعداد پست: 920 وقتی گفت احتمالا دختره گفتم چه خوب دختر رحمته. یهو اینجوری گفت اگه میتونی بیا مادرشوهر منم درمان کن باتغذیهاون بیسوادم میگه بچه دخترنباشه چن باید جهیزیه بده پسر سختش میشه به نام خدا همون راد هستم دیگه هرکی نشناخت کم سعادتی از خودشه بههههلهههه😎
sarajoon663 مدیر استارتر عضویت: 1391/07/10 تعداد پست: 3263 حالا برا خرج بهانه اورده اما انقد راحت بد و بیراه نگین به مردم شاید شوهرش دوست نداره د ... میگفت شوهرم گفته ده تا دیگه بیاری هم دختره. گفتم بهش عزیزم جنسیت بچتو همون شوهرت تعیین میکنه مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)