2777
2789
عنوان

مریض امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 29 پست

به نظرم جاي اون نيستيم نظر بديم... شايد شوهرش و يا اطرافيان اذيتش ميكنن... ولي تجربه به من نشون داده هر چي از طرف خدا باشه رحمته... هر چند از نظر ما آخر بدبختي باشه... تو خود قرآنم اومده...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

سلام چ بد حالا مادرشوشومن چهارتا دختر داره اولی ها تکی دوتای بعدی دوقلو دختر بازم اقدام کردن برا پسر ولی گفتن هرچی خداخواست ستایشش میکنیم حالا دوتا دوقلوی ناز پسرداره 2سالو سه ماهشه فداشون بشم خیلی نازن ادم نباید ناشکری کنه

تیکرم فقط برای دل خوشیمه برام دعاکنید که منم مادربشم😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا. چرا دنیا اینجوریه. عزیزم دوست منم چند ساله بچه میخواد و نمیشه. بی طاقت شده دیگه. دلم خیلی ...

اره دقیقا.هی خدا.کاش خدا هم به ماها نگاه میکرد نفری یه دونه بهمون میداد تادلمون شادبشه😢

اگه میتونی بیا مادرشوهر منم درمان کن باتغذیه اون بیسوادم میگه بچه دخترنباشه چن باید جهیزیه بده پسر ...

اینا یه چیزیشون میشه فقط خدا باید همت کنه برا درمان 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
بعضی ادما چقدر بیشعورن من درحسرت یک بچه بعدش اون اینطوری .قربون خدا برم هرکس را یه جوری ازمایش میکنه

عزیزم! ایشالله خدا به شما هم یه نی نی ناز بده 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
من تو یه تاپیک دیگه ام گفتم یه خانم پرید بهم. همین امثال این خانوما هستن که باید ما از ابتدایی ت ...

واقعا 

من تو یه تاپیک دیگه ام گفتم یه خانم پرید بهم. همین امثال این خانوما هستن که باید ما از ابتدایی ت ...

دخترا اصلا اینطور نیست زنان علیه زنان، من به عنوان یک زن به حقوق زنان خیلی هم پایبندم اما قبل بارداریم واقعا دلم نمیخواست بچم دختر بشه ولی لب وا نمیکنم که حتی به همسرم بگم عوضش برا شوهرم فرقی نداره دلش میخواد جنسمون جور شه 

اما من، به این دلیل که همیشه زنها مورد تبعیضن زندگی و فشارهاش برا زن و مرد برابر و عادلانه نیست مرد فقط نون دراوردنه که اونم اگه پول داشته باشه یا به جای برسه و تحصیلات و اینا راحت درمیاره، عوضش هزار آزادی و حق مسلم داره، زن بارداری و زایمان داره بعدش بچه داری و آخرشم بچه مال مرده فامیلی مرد روشه اگه یه زن بخواد از زندگیش بره بیرون نصف عمرشو باید تو دادگاهها باشه تا حقوق زندگی مشترکشو بدن تازه اونم اگه مرد زن رو نخواد،  و دقت کنید حتی یه مسجد مردونه از زنونه خیلی جذابتره ، و در خیلی فرهنگها دختر تنها نمیتونه بره بیرون یا باید با پدر و مادر باشه یا خواهر برادر ، البته با این اوصاف اگه بچم دختر بود با جون و دلم دوستش دارم چون از وجودمه مال خودمه از گوشت و خونمه 😍

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

دخترا اصلا اینطور نیست زنان علیه زنان، من به عنوان یک زن به حقوق زنان خیلی هم پایبندم اما قبل باردار ...

عزیزدلم کاملا متوجه نگرانی هات هستم ولی اگه توسط هم جنس های خودمون حمایت شیم نگن این کار مردونس نگن نو زنی نمیتونی مطمئن باش حقوق کاملا برابری داشتیم اون موقع 

فرض کن یه پسر ۲۰ ساله تا ساعت ۱ شب با دوستاش باشه برگرده خونه

مامان و باباش چی میگن؟ بزرگ شده دیگه چیکار کنیم

ولی اگه یه دختر خیلی ساده با دوستاش دورهمی باشه و اون ساعت برگرده پدر و‌مادر که هیچی همسایه و خاله ی زن عمویی دایی هم باید دخاات کنه که دختره خراب شده تا اون ساعت معلوم نیست با کیه

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️
اره دقیقا.هی خدا.کاش خدا هم به ماها نگاه میکرد نفری یه دونه بهمون میداد تادلمون شادبشه😢

عزیز دلم ایشالله که میده خدا. اایشالله جواب دعاهاتو بگیری

دخترا اصلا اینطور نیست زنان علیه زنان، من به عنوان یک زن به حقوق زنان خیلی هم پایبندم اما قبل باردار ...

درسته حرفات. اما عزیزم ماها میتونیم این شرایط تغییر بدیم بنظرم. نظر شما این نیست؟ ما اگه یکسان بها بدیم و محبت کنیم درست میشه همه چی 

عزیزدلم کاملا متوجه نگرانی هات هستم ولی اگه توسط هم جنس های خودمون حمایت شیم نگن این کار مردونس نگن ...

باید تربیت درست انجام بشه چه دختر چه پسر و بعدش هم باید به هردو اعتماد کرد البته بازم متاسفانه با تربیت درست و اعتماد بهشون نمیشه به جامعه اعتماد کرد. من خودم اگه دختر دار بشم صدچشمی مراقبشم همیشه تو این جامعه