city_of_star مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 5941 عنوان کیا بینی گوشتی عمل کردن و بالای یکسال میگذره 46 بازدید | 3 پست بینیتون تا ماه چندم اومد پایین؟ من هفت ماهه عمل کردم. نسبت ب ماه دوم پایین تر اومده و داره طبیعی میشه تا کی میاد پایین😑بعد بینیتون کوچیک مونده؟ من حس میکنم داره پهن تر میشه 1403/04/23 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mami_reza عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 7004 حس میکنم بعدیسال هنوز پهنه ونوکش گرد کلاچسب میزدم نوکش زیادنیومده پایین هفته یکی دوبارچسب دکترمیگفت کمک میکنه ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!
city_of_star مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 5941 حس میکنم بعدیسال هنوز پهنه ونوکش گرد کلاچسب میزدم نوکش زیادنیومده پایین هفته یکی دوبارچسب دکترمیگفت ... منم الان هفته ای یکی دوبار چسب میزنم بعد موقع هایی ک چسب میزنم روز بعدش خیلی خوشگله یا زمان هایی ک فقط شب ها چسب میزنمالان بینیتون پهن تر نشده نسبت ب اوایل؟
_mami_reza عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 7004 منم الان هفته ای یکی دوبار چسب میزنم بعد موقع هایی ک چسب میزنم روز بعدش خیلی خوشگله یا زمان هایی ک ف ... والاحس میکنم هنوزپهنه،چسپ واسه روزبعدخوبه ولی کمک میکنه نوکش ریادپایین نیاد ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!