2777
2789
عنوان

میدونی اولین بوسه جهان چطور کشف شد

813 بازدید | 16 پست

میدونی اولین بوسه جهان چطور کشف شد؟

در زمان های قدیم..

زن و مرد پینه دوز یک روز به هنگام کار بوسه را کشف کردند!

مرد دست هایش به کار بود.

تکه نخی را به دندان کند به زنش گفت بیا این را از لب من بردار و بیانداز !

زن هم دست هایش سوزن وصل بود

امد نخ را بردارد دید دست هایش بند است. 

گفت چه کنم!..

ناچار با لب برادشت 

شیرین بود و ادامه دادند..

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

عجب😉

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب😉

هم عجب هم عجیب که تا قبل پیدایش شغل پینه دوری هیچ کی هیچ کی رو نبوسیده 🥲 غارنشین‌ها یک بوسه به این دنیا بدهکارن 😁🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اولین بوسه رو آدم از حوا گرفت اون هم روایته که شیطون تشویق می‌کرد ببوس  ببوس یالا ببوس .....

آدم عليه السلام هاج و واج تماشا می‌کرد....

شیطان گفت اسکول لباشو  

اونوقت آدم دوزاری ش افتاد و اولین بوسه جهان در زیباترین محل به زیباترین شکلی رقم خورد   

از خدا جوئیم توفیق ادب
اولین بوسه رو آدم از حوا گرفت اون هم روایته که شیطون تشویق می‌کرد ببوس ببوس یالا ببوس .....آدم عليه ...

کجا نوشته شیطون

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

اکثرا هم نق نقو وناراضی

کاشکی بوسه عشق رضایت هم کسی کشف میکرد تا همه در اوج لذت باشند،نه از سر ناچاری نخ از روی لب بردارند  

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین