2777
2789

بگید که تنها نیستم ؟زندگی پرفرازو نشیبی داشتیم اما پوستمون کنده شد تا الان اینجا کنار همیم خیلی به اختلاف خوردیم تا رسیدیم به این نقطه که الان دارم اینجوری دلم براش میره ... تو سختیاکنار هم موندیم همو تنها نزاشتیم 

الان با دنیا عوضش نمیکنم ☄️🌱

الا بذکر الله تطمعن القلوب  انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀

عشقتون پایدار

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید  با این تعریفا فک کنین خیلی اینحوری میچسبم بهش نه 

نه سیاست دارم نه قربون صدقه الکی میرم ک بخاد پرو بشه نه براش مغرورم فقط و فقط و فقط خودمم کنارش خود واقعیمم

الا بذکر الله تطمعن القلوب  انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀

منم همینطورم ، جفتمون حس خیلی شدیدی به هم داریم ، خیلی شده که از ساعت ۶ عصر تا ۳ صبح ، ۴ صبح یه سره حرف زدیم و از خستگی حرف زدن خوابمون برده ، خیلی مثل همیم جفتمون با اینکه ۱۱ سال اختلاف سنی داریم

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
از من به تو نصیحت حرف دل در دل بماند بهتر هست خوشی رو جار نزن❤️

مرسی بابت راهنمایی عزیزم❤️  واقعا درست میگی من حرفتو زندگی کردم...

می‌دونی دوسداشتم حس خوبمو اینجا هم انتقال بدم 

آخه خودم اوایل که میومدم تو سایت منتظر خیانت و بی معرفتی از سمتش بودم خیلی حس منفی می‌گرفتم در حالیکه خیلی زندگی ها متفاوته و قرار نیست همه چی طلاق و طلاق کشی باشه 

منم همینطورم ، جفتمون حس خیلی شدیدی به هم داریم ، خیلی شده که از ساعت ۶ عصر تا ۳ صبح ، ۴ صبح یه سره ...

خدارو شکر انشالله خونتون همیشه سرشار از حس خوب و انرژی مثبت و این صمیمیته باشه

واقعا دلیل نمیشه کسی که ب این نقطه رسیده خیلی آدم بی نقصی باشه یا هیچ مشکلی نداشته باشه ...

خیلی سختی ها کشیدیم تا ب این نقطه از آرامش رسیدیم واقعا .

خدارو شکر انشالله خونتون همیشه سرشار از حس خوب و انرژی مثبت و این صمیمیته باشه واقعا دلیل نمیشه کسی ...

ممنون عزیزم ، انشالله شماهم همیشه خوشبخت و خوش باشید کنار هم ، خونتون پر از صفا و گرمی باشه ❤️❤️❤️😍

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
2790
2778
2791
2779
2792