2777
2789

دوقلوهام ۶ماهن نه روز میذارن بخوابم نه شب حتی دسشوییم نمیذارن برم یه غذای راحت نخوردم همش درحال گرین حمومم برم باید با کف بیام یکدومشونو بغل کنم تفریح و تلویزیون نگاه کردن هم به کنار خسته شدم بریدم کی اینا بزرگ میشن ۶ماهه درگیرشونم کلا زندگیم شده زهرمار چیزی ازش نمیفهمم 😔

عزیزم خدا برات نگهشون داره 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدااااااا،عزیزززززززم 

خدا حفظشون کنه ،خدا بهت توان و قدرت بده ،نیروی کمکی نداری تا یکم استراحت کنی عزیزم؟؟؟

بازم جلوی چشمت هستن میدونی از شیطنته بیداری و اذیت کردناشون،خداروشکر صحیح و سالمن ،خدایا مادرای باردار بچشون رو صحیح و سالم بغلشون بگیرن ،مادر بودن خیلی سخته.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

خیلی سخته کاملا درکت میکنم

منم یه دختر ۱ سال ۳ ماه دارم و یه نوزاد ۲۳ روزه

واقعا ۲۳ روزه من نخوابیدم شب روزا مادرم نگه میداره من یه کم میخوابم خیلی. سختم شده 

انشاالله که خدا کمکت کنه 

وای عزیزم چقد اذیتی 

من دخترم ۲۰ماهشه از اول خوابش خوب بود اما واقعا دقم داد هرجا برم مثل بچه گربه دنبالمه

گاهی میگم دو قلو بود چ میکردم خیلی سخته من میفهمم چی میکشی و چی میگی

واسه خوابشون اتاق‌رو جوری تاریک کن روزاهم مثل شب باشه تاثیرش رو میبینی

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)