2777
2789

من قبل ازدواج اصلا طلا دوس نداشتم  بعد ازدواج دیدم عروس ها خانم ها انقد طلا طلا میکنن میخرن 

منم طلا پسند شدم همیش هم پول بیاد دستمون میگم ب من طلا بخر از دوس داشتن نیست ها خودنماییی فقط 

ولی من ب عنوان پس انداز هم نگا میکنم 

یا مثلا خونه هرکیرو میبینم یا جحیزیه هرکیرو با اینک ۴ سال ازدواج کردم ب فکر میوفتم کاش منم اینارو عوض کنم کلی ناراحتیو غصه 

تازگیا اینطوری شدم از اخلاقم دیگ داره حالم بهم میخوره 

یا مثلا زندگی خودم عالیه شوهرم دوس داره هرچی میگم میکنه 

ولی مال بقیه رو ک میبینم حسرت میخورم 

:(

اسمش افسردگی چیه ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطوری شدم، عزت نفس پایین متاسفانه، هی خودمو سرزنش میکنم فک میکنم ک خیلی ادم بیخودی هستم

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

باید رو خودت کار کنی ....باشگاه ثبت نام کن کتاب بخون ، روتین داشته باش یه کلاسی چیزی که فکرت و درگیر این و اون نکنی فقط رو خودت تمرکز کنی شاید از بیکاری باشه؟

منم قبلا چشمم دنبال زندگی این و اون بود دیدم دارم نابود میشم 

فقط و فقط خودت عذاب میکشی 

باید رو خودت کار کنی ....باشگاه ثبت نام کن کتاب بخون ، روتین داشته باش یه کلاسی چیزی که فکرت و درگیر ...

شروع کردم ب خودم برسم شاید این حس لعنتی کم و نابود بشه 

سه ماهه دارم میرم لیزر 

میخوام یکم ب صورتم برسم مثلا ابرهامو بلیدینگ کنم 

ب کلاس شنا میخوام برم یاد بگیرم 

شروع کردم ب خودم برسم شاید این حس لعنتی کم و نابود بشه سه ماهه دارم میرم لیزر میخوام یکم ب صورتم برس ...

خیلی خوبه دختر موهات رنگ کن یا چتری بزن میتونی یه آنلاین شاپ راه بندازی سرت گرم بشه 

با احترام حسودی

ب خدا حسود نیستم 

فقط میخوام منم مثل اونا باشم 

هرکیو هم ک میبینم اول تو قلبم میگم خدایا شکرت خوش ب حالشون 

بعد میام تو حونه رویا پردازی میکنم 

مثلا یکیش اینه ما ماشینمون پراید من اصلا خوشم نمیاد از اول ولی خیلی دوس دارم عوضش کنیم دیروز دوستمو دیدم ک شوهرش واسش ی ماشین گرون خریده 

واس من نخره من نمیخوام ولی حداقل ماشینو عوض کنه اونم خودش نمیخواد میگ من با این راحترم 

از دیروز تو فکرم ک همه پیشرفت میکنن با پسرفت

دقیقا منمممم

کتاب بخون، هنر یاد بگیرچنتایی، پادکست افزایش اعتماد بنفس بخون و اینکه نباید ظاهر رندگی دیگران رو با باطن زندگی خودمون مقایسه کنیم، 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

ب خدا حسود نیستم فقط میخوام منم مثل اونا باشم هرکیو هم ک میبینم اول تو قلبم میگم خدایا شکرت خوش ب حا ...

عزیزم همین ک میخوای مثل دیگران باشی یعنی از خودت راضی نیستی و این یه نوع حسادت گلم 

تو تلخ ترین خاطره ی قشنگ از همه ی عمر منی...