آرزودل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 97 عنوان قرص مو 123 بازدید | 12 پست سلام دوستان شبتون بخیر باشه قرص هیر تامین یا فیتو استفاده کردید؟ کدوم بهتره ؟؟ من موهام خیلی کمه ورشد هم نداره ی دختر مجرد در پی امید برای آینده🌱💃🏐📐 1403/04/23 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرزودل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 97 چرا کسی نیس 😭 ی دختر مجرد در پی امید برای آینده🌱💃🏐📐
_پناه13 عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1123 چرا کسی نیس 😭 اطلاعی ندارم میگن روغن املا واسه رشد مو عالیه یکی از آشنا هامون مو نداشت الان دیدم تا کمرش بود گفت روغن املا میزنم اعطاری داره
چه_گلی_رو_دوست_داری؟ عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 145 ؟؟؟ اینارو نخور حامدرئیسی ایمونولوژیست میگه ایناهمه عوارض دارن اصلاخوب نیست برو پیجش حتما سر بزن و هایلایتاروبخون 💙
السا_۷۳ عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 1951 مشکلت درونی حل نشه به اندازه سر سوزن تاثیر ندارن. من یک سال هرتامین خوردم و ۴ ماه فیتو. هیچی به هیچی. یکی از فامیلامون برام میخرید و میفرستاد. (یعنی میخوام بگم که صددرصد اصل بودند)
آرزودل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 97 اینارو نخور حامدرئیسی ایمونولوژیست میگه ایناهمه عوارض دارن اصلاخوب نیست برو پیجش حتما سر بزن و هایلا ... وای پس جیکار کنم 🥺شما رهکار طبیعی میدونی برا تقویت مو ؟ ی دختر مجرد در پی امید برای آینده🌱💃🏐📐
آرزودل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 97 مشکلت درونی حل نشه به اندازه سر سوزن تاثیر ندارن. من یک سال هرتامین خوردم و ۴ ماه فیتو. هیچی به هیچی ... درونی چحوری مشکلو پیدا کنم ؟ چه آزمیشی؟ ی دختر مجرد در پی امید برای آینده🌱💃🏐📐
آرزودل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 97 اطلاعی ندارم میگن روغن املا واسه رشد مو عالیه یکی از آشنا هامون مو نداشت الان دیدم تا کمرش بود گفت ر ... مرسی عزیززززم ی دختر مجرد در پی امید برای آینده🌱💃🏐📐
السا_۷۳ عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 1951 درونی چحوری مشکلو پیدا کنم ؟ چه آزمیشی؟ ببین کمبود انواع و اقسام ویتامین ها به خصوص b و d .کم خونی که وحشتناک باعث ریزش میشهاما اصلی ترین عامل که باعث ادامه دارشدن ریزش میشه و هورمونی هستند کم کاری تیروئید و کیست تخمدان یا پلی کیستیک.استرس زیاد هم باعث ریزش میشه. همه ی موارد بالارو چک کن
آرزودل مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 97 ببین کمبود انواع و اقسام ویتامین ها به خصوص b و d .کم خونی که وحشتناک باعث ریزش میشهاما اصلی ترین عا ... 🙏😘 ی دختر مجرد در پی امید برای آینده🌱💃🏐📐