2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله.دختر من داشت خوب شد

چقدر طول کشید دوست عزیز تا خوب بشه؟دخترم هشت سالشه ده ماهه درگیره چند ماه تابستان خیلی خوب شده بود انقدر کم بود الان باز برگشته ولی نه به شدت اول ،اولش خیلی خیلی شدید بود صوتی و حرکتی

میخام بدونم روندش کلا چطوریه؟

امکان داره باز شدت اول بشه؟

یا با گذر زمان کمتر میشه ؟

چقدر طول کشید دوست عزیز تا خوب بشه؟دخترم هشت سالشه ده ماهه درگیره چند ماه تابستان خیلی خوب شده بود ...

عزیزم دختر من من کلاس اول بود شروع شد تیکش.فکر کنم ۳ سالی طول کشید.یه مدت خوب میشد بعد دوباره به شکل جدید برمیگشت.یه مدت صاف کردن صدا بود.یه مدت گردنشو میچرخوند.یه مدت محکم پلک میزد. بعد دیگه خوب شد.دکتر گفت بین بچه ها خیلی متداول و طبیعیه.صرفا دعواش نکنین و خونه رو آروم نکه دارین.میره و رفت

عزیزم دختر من من کلاس اول بود شروع شد تیکش.فکر کنم ۳ سالی طول کشید.یه مدت خوب میشد بعد دوباره به شکل ...

ممنون دوست عزیز انشاالله همیشه سلامت باشه یعنی ده سالگی خوب شد؟

شدتش همیشه یکسان بود؟یعنی سال به سال خفیف تر نمیشد؟

چون دوستان دیگه میگفتن با بالا رفتن سن کمتر میشده از شدت تیک ها

ممنون دوست عزیز انشاالله همیشه سلامت باشه یعنی ده سالگی خوب شد؟شدتش همیشه یکسان بود؟یعنی سال به سال ...

نه برا دختر من یکسان بود شدتش فقط نوعش عوض میشد.بله دیگه اواخر کلاس سوم بود خوب شد.الانم شکر خدا ۶سالی هست دیگه کلا نداره.

من خودم تیک داشتم چشام رو تند تند میزدم رفتم دکتر خشکی چشم داشتم و قطره داد و درست شده الان واقعا نمیزنم

به نظرم یه دکتر ببرین بد نیست

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

نه برا دختر من یکسان بود شدتش فقط نوعش عوض میشد.بله دیگه اواخر کلاس سوم بود خوب شد.الانم شکر خدا ۶سا ...

الحمدالله خدا حفظش کنه براتون

خیلی ممنونم انشاالله که بچه منم خوب بشه مال دختر من همون پارسال ک شروع شد همه مدل ها بود هی عوض میشد

سر ،گردن ،تکون دست ،تکون لب،صوتی

خیلی روزای سختی بود پنج ماه شدید شدید

بعد از فروردین تقریبا نود درصد خوب شد تا پنج ماه خوب بود الان باز برگشته گردنش میترسم نکنه به شدت اون روزای پارسال بشه قلبم داره داغون میشه

دعا کنین برای ما