2777
2789
عنوان

درجا زدن❤️‍🩹💔

221 بازدید | 13 پست

خیلی خستم انگار که دیگه جونی برای ادامه ندارم ..

از این وضعیتی که تموم نشدنی انگار..

تلاش میکنم پر انرژی زندگی رو بدست بگیرم تا یادم بره غم بی پایانم رو 

اما یهو چنان خودشو بهم نشون میده که دیگه تلاشی برای بهبود نمیکنم..

خسته شدم از اینکه هر ثانیه شاهد دعوا و جدل پدر و مادرمم..خسته شدم که هرجا بخوایم بریم باید با غم بریم و با غمم برگردیم..انگار فقط در حال درجا زدنم ..

زندگی با یه مادر افسرده و عصبی واقعا دردناکه..

امیدوارم این روزای اخر زندگیم تو این خونه باشه و دانشگاه قبول بشم و برمممممم ...

شما هم تجربه چنین زندگی رو دارید؟

نجات پیدا کردید؟

کاش تموم بشه این روزا...

_تا الان تاپیک چنینی نداشتم برای اینکه به کسی انرژی منفی ندم..اما الان نیاز داشتم..

خیلی عذرخواهی میکنم و امیدوارم حس بدی بهتون نداده باشم♥️

تو خیلی دختر مودب و دوست داشتنی هستی،

هر کدوم از ماها یه جاهایی در جا زدیم و شاید بازم میزنیم از خدا میخوام براههمون نوری نشون بده،

منم شرایط مشابه شما رو دارم با ایتوتقاوت ک پدر مادرم سر پیری دارن معرکه گیری میکنن و ابرو برامون نذاشتن

تو خیلی دختر مودب و دوست داشتنی هستی،هر کدوم از ماها یه جاهایی در جا زدیم و شاید بازم میزنیم از خدا ...

فدای شما بشم..ممنونم از پستتون🩷🤍چه جالب یهو برای هم پست گذاشتیم😍

امیدوارم پدر و مادرتون به آرامش برسن و حالشون بهتر بشه🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای شما بشم..ممنونم از پستتون🩷🤍چه جالب یهو برای هم پست گذاشتیم😍امیدوارم پدر و مادرتون به آرامش ب ...

خیلی محترمانه تو اون تاپیک برام کامنت گذاشته بودین،دلم کشید تاپیکاتتون رو ببینم که دیدم یه دهه 80 ای خیلی مودبی هستین

قربونت برم من🤍

تو تاپیک خودم نمینویسم چون احتمال شناسایی زیاده

من 32 سالمه

سنتون رو دیدم رفتم به 14 سال پیش خودم،

تنها توصیه ای که میتونم برات بکنم اینه که کسی خواست اعتناد به نفست رو بیاره پایین،جدیش نگیر،

من رتبه سه رقمی کنکور 89 بودم ولی خانواده م قشنگ منو کوبیدن به حدی ک مجبورم کردن عقد یکی از اقوام که اصن سنخیتی باهم نداشتیم بشم،

اونا مجبور کردن ولی خب تقصیر هودم بود ک تو سری خور  اونا شدم و با حرف اونا اعتماد ب تفسم رو پایین اوردم،خدا لطف کرد اون جریان تموم شد و من تصمیم گرفتم مقتبل تمام حرف و حدیثاشون محکم باشم، خواستگارای داغون تر از قلای راه میدادن خونه ولی من دیگه ادم سابق نبودم،

خدا لطف کرد با یکی هم سطح خودم ازدواح کردم ولی بازم گاها کابوس ازدواج اجباری رو میبینم،

بعد همع اینا هنوزم دست از سر کچل من برنداشتن و گاها پیش همسر و بچهام خرابم میکنن،منم کات کردم،

در کل منظورم این بود شرتیط باعث نشه خودت رو از جاله ب چاه بندازی دختر نازنین

الانم ک گفتم بازم در جا دارم سر مسائل شغلیم هس ک یه مقدار بدهی بالا اوردم،

ولی مطمئنم اینم میگذره،

تو هم امیدت ب خدا باشه قطعا برات جبران میکنه طوری که خودت تعجب میکنی

تو تاپیک خودم نمینویسم چون احتمال شناسایی زیادهمن 32 سالمهسنتون رو دیدم رفتم به 14 سال پیش خودم،تنها ...

چقدر دلنشین سخن گفتید😍 سپاسگزارم از نظر ارزشمندتون..به روی چشم..

برای من خیلی قابل تقدیره که از تجربیات شما استفاده کنم♥️ممنونم که در اختیارم گذاشتید

چقدر دلنشین سخن گفتید😍 سپاسگزارم از نظر ارزشمندتون..به روی چشم..برای من خیلی قابل تقدیره که از تجرب ...

با اینکه سنت کمه ولی فکرات خاصه،خیلی بزرگ تر از سنت فک میکنی، قدر خودتو بدون🤗

با اینکه سنت کمه ولی فکرات خاصه،خیلی بزرگ تر از سنت فک میکنی، قدر خودتو بدون🤗

خدا نگهدارتون باشه در زندگی 🤍برای منی که مادرم همیشه مقایسم میکرده و میکنه این حرفا عجیب میچسبه♥️

خدا نگهدارتون باشه در زندگی 🤍برای منی که مادرم همیشه مقایسم میکرده و میکنه این حرفا عجیب میچسبه♥️

منم همینم دل ارام،

هنوزم دخترای برادرش از من بهترن،

هنوزم من به اقوام بابام رفتم

هنوزم شوهرم از من سرتره 

همه اینا درصورتیه ک من تمام سعیم رو کردم تو زندگیم گاها موفق بودم گاها شکست خوردم،

میدونی دلم از چی میشکنه منو پیش همه خراب میکنن ولی به اسمم رو تابلو افتخار میکنن،

تو اصن دقت نکن ب حرفاش،هر ردز تو اینه بهدخودت نگا کن قربون صدقه هودت برو،بزن برقص،بدون خیلی ارزشمندی،

حتی اگه زشت هستی بدون نو چهره قشنگ به هیشکی بدهکار نیستی،

حیفی نذار این چیرا رو اعتناد ب تفس و عزت نفست اثر بذاره تصمیمات ممهم زندگیت رو خراب کنه،

تاپیکای فرفری999 و دختر گرانبها خیلی خوبه،

اوپرا هم تاپیکای اولش درمورد اینه که قبل ازدواج چحور مجردی باشیم خیلی هوبه من دیشب خوندمش حسرت دلم تازه شد ولی شما بخون و نذار حسرتش ب دلت بمونه

منم همینم دل ارام،هنوزم دخترای برادرش از من بهترن،هنوزم من به اقوام بابام رفتمهنوزم شوهرم از من سرتر ...

متاسفم که این روزا رو دیدید..اما این روزا گذشت تا شما رو انقدر قوی و محکم کنه🤍به رو چشم..

تاپیک ها گرانبها رو چندتاشون رو خوندم..بقیشم حتما..

دوستون دارم♥️🤍

دلارام جون ببخشید من اینجا مزاحمت شدم،میخواستم ازتون راجبه سوالی که از ایلدا پرسیدی بپرسم،دوست دارم بدونم جوابش چی بود درباره همون تجاوز چون من داشتم میخوندم دیدم تاپیک ترکید،حقیقتا منم خیلی درگیر ایشون هستم و دوست دارم بدونم جوابشون قانع‌کننده بود یا نه،