2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 46 پست
چه خوبه استرس می گیری خونه رو برق میندازی. استرست تو راه مفید ظاهر می شه. میاد ایشالا  کا ...

دیگه واقعا کاری نیست که نکرده باشم تا وقت بگذره. ظهر که داشت میرفت از چیزی ناراحت و عصبانی بود 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
بیخیال شو میاد..

نمیتونم دیگه دارم گریه میکنم

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما تو خونه ایم زمان برامون دیر میگدره. بیرون تو اون شلوعی و ترافیک دو ساعت تاخیر چیزی نیس بخصو ...

یعنی نمیتونه یجوری یه تماس با من بگیره میدونه من چقدر نگران میشم. 

نگران نباش ،،هیچی نشده بخدا   خب یبار که زنگ زدی به دوستش دفعه دیگه مواظبه که بیخبر نذارت ...

دیگه زنگ نزنم جایی بهتره. حالم بده با این صدا بزنگ بزنم شوهرم بیشتر ناراحت میشه بعدا. فقط خدا کنه زودتر بیاد و چیزی نشده باشه 

یعنی نمیتونه یجوری یه تماس با من بگیره میدونه من چقدر نگران میشم. 

حق با توئه وقتی اومد بش بگو از این ب بعد اطلاع بده. ولی فعلا از فکرای منفی بیا بیرون. اگر تا یکساعت دیگه نیمد زنگ بزن ب دوستش. اگر هم بعدا ناراحت شد ک جرا زنگیدی بش بگو اگه دیگه بم اطلاع ندی بازم اینکارو میکنم شاید از ترس این حداقل دفه بعدی خبر بده

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
من چرا نگران نمیشم😶میگم هرجا باشه الان پیداش میشه😶😯

خوش بحالت. من هزارجور فکر میاد تو سرم کمترینش این که تصادف کرده 

حق با توئه وقتی اومد بش بگو از این ب بعد اطلاع بده. ولی فعلا از فکرای منفی بیا بیرون. اگر تا یکساعت ...

بخدا چندین بار  بهش گفتم خواستم عصبانی شدم هیچ فایده ای نداره.به پدر شوهرم دوباره بهش زنگ زدم گفتم برو ببین شرکت هست یا نه

نه بابا چیزی ش نمیشه نترس ،بیخودی به خودت استرس نده ،الانه که پیداش بشه

ایشالله. کاش زودتر بیاد