2821
2789
عنوان

چه مرگم شده

364 بازدید | 20 پست

دوستان نمیدونم چ مرگم شده جدیدا

به گذشته شوهرم خیلی گیر میدم

چه با شوخی چه جدی

همش میپرسم از گذشته ش که کی بوده با کسی رابطه داشته و فلان🤦🏻‍♀️

خودم میدونم اشتباهه و گذشته بمن مربوط نیست

اما چیکار کنم به این مرض گرفتارشدم

شوهرمم رک و راست نمیگه هیچی همش یا به شوخی میگیره یا ناراحت میشه از سوالاتم😞

ول کن بابا بیکاریا 

اصلا نپرس و فکرشم نکن 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شوهرم بعد ازدواج سیر تا پیاز گذشته شو گفت منم از اول یکم حساس شدم ولی بعدا دیگه گفتم این واسه قبل ...

خدا از اون مادرشوهر من به حق این شبای عزیز نگذره اون باعث شد

هی نشست از گذشته شوهر من پیشم گفت

یکی رو نشون داد گفت شوهرت دختر اینو میخواستع

نمیدونم فلان کسو خواستیم نشد

خدا از اون مادرشوهر من به حق این شبای عزیز نگذره اون باعث شدهی نشست از گذشته شوهر من پیشم گفتیکی رو ...

الهی آمین

عزیزم خب شما پیگیر میشی شوهرت رو بیشتر به فکر گذشته میندازی

حالا فک میکنه چه خبره

اینارو باید قبل ازدواج میپرسیدی:/

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
خودت تو گذشته پیش نیومده بود از پسری خوشت بیاد؟

اما مادرشوهرم حق نداشت از گذشته شوهرم بمن بگه و فکرمو درگیر کنه

مثلا مامان من بشینه به شوهرم بگه زنت از فلان کس خوشش میومد با فلان کس بود و اینا

خوبع؟