2777
2789
عنوان

تب دنگی

4860 بازدید | 34 پست

شوهرم شنبه اون هفته یه پشه توی خواب نیشش زده بود دونه شده بود دیشب دل درد بود از صبحی اسهال از صبحی سه بار رفته دستشویی  و استخوان و بدن  درد نگرانشم که شاید تب دنگی گرفته به نظر شما؟ دارم میترسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ویروس جدیده باید برید دکتر سروم تقویتی بزنه و میوه بدین

آش رشته و سوپ بدین چای و نسکافه بهش ندین

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

ویروس جدیده یا تب دنگی

تب دنگی عزیزم

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

وااایی خدا نکنه از استرس دارم میمیرمشما چه تخصصی دارید؟

من پرستارم عزیزم

کل بیمارستان شده همین بیماران تب دنگی

عزیزم چیز خاصی نیست همونطور کع بهتون گفتم میوه بدین با آش و سوپ غذای آبکی بدین آبمیوه و کمپوت اینا

اصلا چای و قهوه نسکافه و چیزایی گرم ندین..

برین دکتر سروم میزنه سروم تقویتی

من پرستارم عزیزمکل بیمارستان شده همین بیماران تب دنگیعزیزم چیز خاصی نیست همونطور کع بهتون گفتم میوه ...

شوهرم دکتر نمیره الانم به حرفم گوش نمیده که بره میگه طوریم نمیشه خوب میشم 

من پرستارم عزیزمکل بیمارستان شده همین بیماران تب دنگیعزیزم چیز خاصی نیست همونطور کع بهتون گفتم میوه ...

تو خونه چه دارویی بهش بدم که یه بار خدایی نکرده طوریش نشه 😭😭

شوهرم دکتر نمیره الانم به حرفم گوش نمیده که بره میگه طوریم نمیشه خوب میشم

پس عزیزم اگه نمیره سوپ درست کن براش

میوه آبمیوه

ولی نوشیدنی گرم اصلا ندین