2777
2789
عنوان

تب دنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4860 بازدید | 34 پست

علائم،کمردرد،اسهال شکمم درد سردرد و گلو درد و...

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

تو خونه چه دارویی بهش بدم که یه بار خدایی نکرده طوریش نشه 😭😭

نه دارو نده 

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بس استخون درد بود استامینوفن500دادم بهش

عزیزم همینجوری قرص دارو نده ممکنه بدنش واکنش نشون بده

اسهالش الان خوب شده فقط پاهاش درد میکنه وکمرش

اجازه بده زنگ بزنم به دکتر بگم چی خوبه بهت بگم بهش بدی

اسهالش الان خوب شده فقط پاهاش درد میکنه وکمرش

عزیزم زنگ زدم گف فقط بهش مایعات بدین فقط فقط بیشتر آب انار خب؟

قرص دارو نده همینجوری

ممکنه کهیر بزنه خب؟

تب هم دار

عزیزم زنگ زدم گف فقط بهش مایعات بدین فقط فقط بیشتر آب انار خب؟قرص دارو نده همینجوریممکنه کهیر بزنه خ ...

تب که فعلا نداره، اسهالش هم خوب شده،فعلا که خداروشکر اشتها هم داره، تا کی اینطوری میمونه؟الان یه روزه از این بدترهم میشه؟

تب که فعلا نداره، اسهالش هم خوب شده،فعلا که خداروشکر اشتها هم داره، تا کی اینطوری میمونه؟الان یه روز ...

تا ۴روز

دزفول

سلام خانم پرستار من حدود دوهفته س از مریضیم که همراه با تب و اسهال استفراغ بود میگذره استخوان درد شدید دردمفاصل و پهلو داشتم طوریکه که مفصلام صدا میداد ازمایش دماتیسم و ازمایش کلی دادم جوابش سی ام اماده میشه خیلی نگرانم هنوز گاهی درد دارم میترسم ارتروزی چیزی باشه نظر شما چیه

سلام خانم پرستار من حدود دوهفته س از مریضیم که همراه با تب و اسهال استفراغ بود میگذره استخوان درد شد ...

سلام عزیزم یه پریض اومد که کمردرد و استخون دردو تب و اسهال و استفراغ داد البته اون یک هفته بود که اون اونجور بود و تب دنگی بود

اگه اشتباه نکنم ویروس گرفتین