2777
2789

مرگ هم برا همه یکسان نیست!!! مرگی کسی که توی خواب با آرامش دنیا رو ترک میکنه توی سن 80 سالگی که زن و زندگی داشته با کسی که از بیماری ودرد رنج بی پولی میمیره خیلی فرق داره واقعا غم انگیزه حتی بدتر کسی که توی جنگ کشته میشه توی ترس گرسنگی ناامیدی خشم نفرت غرق شده آخرین لحظاتش و بغض خاموش شده چشم و اشکی که خشک شده  اندوه گینه

آخرین عکس از زندگی سربازی اسیر شده در جنگ جهانی دوم (عکس رنگی از اواخر جنگ جهانی دوم)

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفم الان ربطی نداره ولی بزار بگم 

یه گربه سیاه هست جا خونمون الان 2ساله میاد واسش غذا میزارم نیم ساعت پیش رفتم شیر بخرم دیدم رو پله ی یکی از خونه ها لم داده تو دستم گوشت بود برداشته بودم گربه دیدم سرراه بزارم واسش. اینو که دیدم صداش زدم گوشتو گذاشتم بخوره رفتم سوپری برگشتنی دیدم چندنفر وسط خیابون واستادن دارن به چیزی نگاه میکنن رفتم جلو دیدم  ماشین بهش زده کشتش

انقدر گریه کردم تاهمین الان داشتم واسش گریه میکردم تا تاپیکتو دیدم 

اسمش فلفل سیاه گذاشته یودم موندم چجوری دلتنگیمو فراموش کنم برم سرپنجره نبینمش

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

زیاد درگیرش نشو بنظرم

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
حرفم الان ربطی نداره ولی بزار بگم یه گربه سیاه هست جا خونمون الان 2ساله میاد واسش غذا میزارم نیم ساع ...

ای وای دلم خیلی براش سوخت

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
ای وای دلم خیلی براش سوخت

عذاب وجدان داره میکشتم کاش صداش نمیزدم یا اصلا کاش نمیرفتم بیرون که ببینمش بخواد پاشه بیاد. دلم داره میترکه ولی کسی درکم نمیکنه میگن حیوونه دیگه عب نداره قسمتش بوده

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

حرفم الان ربطی نداره ولی بزار بگم یه گربه سیاه هست جا خونمون الان 2ساله میاد واسش غذا میزارم نیم ساع ...

برا منم پیش اومده خیلی بره مخصوصا ک حداقل از آدما یسری خاطرات بد ت ذهنمون داریم ولی حیوانات ...

عزیزم موعد مرگ که برسع هر جا که باشی باید تسلیم بشی ..اون فرشته امروز موعدش بع پایان رسیده بوده ..همینکه دو سال هواشو داشتی دعات می‌کنه مخصوصا گربه سیاه که قدرتش و دعا و ارتعاشش خیلی بیشتر از گربه های دیگه س.روحش در ارامش

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
عزیزم موعد مرگ که برسع هر جا که باشی باید تسلیم بشی ..اون فرشته امروز موعدش بع پایان رسیده بوده ..هم ...

پارسال اردیبهشت ماه همین حیوونی ساعت سه شب یه بچشو اورد جلو درمون و رفت انگار میدونست مریضه اورد واسه من. حیوونی چشماش عفونت کرده بود و باز نمیشد چشماشو شستم و پماد 

زدم گذاشتمش پیش گربه ی ماده ای که تو خونه دارم و همون زمان هم خودش بچه های چهل روزه داشت وشیر میداد این حیوونیو گزاشتم پیش ماده ام و بزرگش کرد اول قبولش نمیکرد که شیر بده انقدر نوازشش کردم تا چندروز که اینم قبول کرد حتی بیشتر از بچه هاش بهش میرسید و لیسش میزد و جیششو پاک میکرد اسمشو گذاشته بودم فلفل سیاه. خیلی کوچیکتر از توله های خودم بود حتی گربم خیلی بیشتر شیردهیش طول کشید تا دو ماه پیش خودمون بود تا یهو ریه اش اب اورد و حیوونم ورم کرد بردم دکتر ولی درمان افاقه نکرد مشکلش مادرزادی بود این عکسی که میبینی فردا صبحش فلفل سیاه مرده بود اخرین عکسیه که ازش دارم که داشت با سگم بازی میکرد. بعد اون اسم مامانشو گزاشتم فلفل سیاه 2که اون هم امروز اینجوریشد اعصابم خورده من نسبت به همه ی حیوونا حس متفاوتی دارم حتی 2تا کلاغ هم هستن بهشون غذا میدم منو میبینن بالاسرم پرواز میکنن وقتی بیرون میرم.  کلا از رو خونمون تکون نمیخورن در این حد عاشق حیوونام و باهاشون ارتباط برقرار میکن

م حتی وحشی

ترین حیوون سریع باهام مانوس میشه حرفامو میفهمه یا من میفهمم چی میخوان یا چی میگن یه نوع ارتباط غیرطبیعی دارم باهاشون که فقط خودم میفهمم. الانم میدونم تا ماه ها قلبم درد داره ـفقطم این فلفل سیاه نیست که غذا میدم من سالهاس هرشب واسه گربه ها و پرنده ها  غذا میزارم هم اب هم غذا تمام گربه ها و پرنده ها منو میشناسن نمیتونم نادیده بگیرم. تمام پولام خرج خیوونای بیرون میشه و خیلیم راضیم البته ولی مرگشونو نمیتونم تحمل کنم 

عزیزم موعد مرگ که برسع هر جا که باشی باید تسلیم بشی ..اون فرشته امروز موعدش بع پایان رسیده بوده ..هم ...

همزمان بااین توله هام فلفل سیاه اومد تو زندگیم و مامانشون به اونم شیر داد