2777
2789
عنوان

این زندگی نی😂

121 بازدید | 15 پست

عید غدیر بود رفته بودیم خونه یکی از آشناها سید بود بعد موقع خداحافظی دختر خاله‌م رفت جلو گفت عیدتون مبارک بعد من واقعا نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم گذشت بهش گفتم سال نو مبارک کاش من بترکم آنقدر جلو غریبه و آشنا سوتی ندم😐😂

یعنی هنوز نگاه آخر خانومه رو یادم میاد دلم میخواد خودمو از بالای پشت بوم پرت کنم پایین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سوتی میدم چه عیبی داره کلی میخندیم😂البته بیشتر جلو پسرم سوتی میدم اونم نامردی نمیکنه پیش همه میگه😅

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
منم سوتی میدم چه عیبی داره کلی میخندیم😂البته بیشتر جلو پسرم سوتی میدم اونم نامردی نمیکنه پیش همه می ...

آخه اصن خانومه رو ما فقط تو مراسمات و اینا میبینیم بعد یک جورایی بزرگ فامیل حساب میشه خیلی زشت شد 🥲😂

آخه اصن خانومه رو ما فقط تو مراسمات و اینا میبینیم بعد یک جورایی بزرگ فامیل حساب میشه خیلی زشت شد 🥲 ...

😂😂😂

فدای سرت بهش فکر نکن

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
منم سوتی میدم چه عیبی داره کلی میخندیم😂البته بیشتر جلو پسرم سوتی میدم اونم نامردی نمیکنه پیش همه می ...

امضات عالیه♥️

کاربر گرامی لطفا پستامو لایک نکن🤗تیکر تولد خودمه☘️