2777
2789
عنوان

رهگذرم بعد کنکور حال خوبی ندارم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 63662 بازدید | 1196 پست
از اونجایی که من چهار بار کنکور دادم و حتی مجازم نشدم

آبجی من این چند باری ک برای کنکور نشستم خوندم 

ثانیه کار دبگ ای نکردم همع چیزم فدا کردم

از باشگاه بگیر تا بیرون رفتن و هر کاری ک بگی 

باید بخونی ی روز بخونی ی روز ن ابن مدلش نیس

باید دیگ مشاور کنکور بگیری و یرنامع بریزی و روزی ۸ ساعت داشته باشی

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

مرسی ارع من تحت هیچ شرایطی نمیتونم درسو ول کنم الانم مرخصی گرفته بودم روانشناسی ازادم ولی خب مشکلم ا ...

دیدی گفتی ول کردی نباید رها میکردم

آبجی کنکور شوخی نداره لحظه ای رهاش کنی شاخت میشکنه 

باید بکوب بخونی باید اراده فولادی کنی 

اگ من قبول شدم 

بابد چشم و گوش رو کر و لال کنی دور از جون و ب هر قیمتی ی ارادا محکم کنی بخوی

من از ۶۱۰۰ خودم رسوندم ۷۵۰۰ هنوز تیر معلوم نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو مدرسه معدلم ۱۹ .۸۰ دوازدهم خورد تو کرونا بعدش بی انگیزه شدم دیگه بعد سه بار کنکور رفتم روانشن ...

عزیزم بعدها میفهمی که دانشگاه اصلا تو موفقیت شغلی تو سهمی نداره. فقط و فقط دانش تو و مهارتت هست که میاد به کمکت. من خودم با چشمای خودم دیدم که تو مصاحبه یه ارگان دولتی طرف بهترین دانشگاه دولتی خونده بود و خیلی هم افاده داشت و منم منم می کرد و ردش کردن اما یه نفر دیگه که دانشگاه آزاد خونده بود قبولش کردن. پس بیخود بهترین دوران عمرت رو هدر نده دخترم. بچسب به درس های دانشگاه و در کنارش دوره های مختلف تخصصی بگذرون و از این دوران لذت ببر. 

موفق باشی

الهی بمیرم شماها چه دلی دارین، من امروز کنکور دادم دارم به این فک میکنم که روحیه اینو دارم پشت کنکور ...

منم مثل ایشونم ۲۱ سالمه یه ترمم دانشگاه ازاد رفتم مرخصی گرفتم سال اول که پشت موندم تو مخیلم نمیگنجید پشت کنکورم خیلی سختم بود وبیشتر حرف شنیدم ولی الان عادی شده هیچوقت  فکر نمیکردم ۴ بار کنکور بدم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خوب همچین رشته هایی که خودتو دوستت خوندین. با معدل هم میشه رفت نیاز به کنکور نداره اون رشته ایی که ش ...

مشاغل خدماتی و کار کردن تو محیط عفونی بیمارستان سلیقه خیلی ها نیست پرستارها که اصلا درآمدی هم ندارن به نسبت اون همه شب بیداری و زحمت 

بچه های تجربی به نوعی شستشو مغزی داده شدن برای همین سالها پشت کنکور میمونن

عاشق تک تک گربه های روی کره زمینم ^_^

آبجی من این چند باری ک برای کنکور نشستم خوندم ثانیه کار دبگ ای نکردم همع چیزم فدا کردماز باشگاه بگیر ...

رهگذر ماهم وضع مالیمون خراب شده قبلا هم گفتم ازادم واقعا نمیدونم چیکار کنم دارم دق میکنم درک میکنم چی کشیدی سر هزینه دانشگاه

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اوضاع همیشه از اون چیزی که فکر می کنی خیلی بده.. بهتره و از زمانی که فکر می کنی خیلی خوبه بدتره... به خداوند بسپر 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
واقعا بخاطر پشت کارت تحسینت میکنم،منم فقط بخاطر پزشکی موندم هرسال پیراهارو اوردم ولی موندم،پدرم نمیز ...

حالا بازم فرصت بدن چ فایده؟ 

باید هم یازدهم رو ترمیم بزنی همم دوازدهم 

کاش اصلا تاثیر معدل برداشته بشه 

چرا اینا فقط به فکر دوازدهم هستن پس پشت کنکوریا چی💔

شهر کوچیک هستیم ما.. بعد از یمدت هم رفتن و بعد از اینکه برگشتن هم دیگه زیاد نمیومدن.. ولی فامیلیشون ...

دکتر افشین طیبی؟

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
منم مثل ایشونم ۲۱ سالمه یه ترمم دانشگاه ازاد رفتم مرخصی گرفتم سال اول که پشت موندم تو مخیلم نمیگنجید ...

اگ من قبول بشم مث‌مرد میشینی بخونی ؟؟؟

رهگذر ماهم وضع مالیمون خراب شده قبلا هم گفتم ازادم واقعا نمیدونم چیکار کنم دارم دق میکنم درک میکنم چ ...

روانشناسی نهایت ۸ تومن 

اما پرستاری آزاد ک بچه ها ب من میگن وحشتناک هزینه اش هست ۳ برابر هزینه ای ک تو الان داری میدی ترمی ۱۵ میلیون کم کمش