2777
2789
عنوان

رهگذرم بعد کنکور حال خوبی ندارم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 63660 بازدید | 1196 پست
چقدر همیشه تاپیکات پربازدیده

نمیدونم چرا شاید ب خاطر اینه از سال ۹۹ دارم چس ناله میکنم برای کنکور ک هیچ گوهی نمیشم میخوام از کنجکاوی ببینن آخرش قبول میشم یا ن 

مث شخصیت ی داستان یا ی رمان ک تهش میخوان ببینن چی میشه داستانش و ب کجا میرسه منم شوم کاراکتر غمگین نی نی سایت ک آخرش ببینین هیچ گوهی میشه یا ن

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ من قبول بشم مث‌مرد میشینی بخونی ؟؟؟

اره میشی الگو برام میگم ببین رهگذر حالش از من بدتر بود تونست تو نتونی بزرگترین مشکلم ناامیدی بود از امسال همش میگفتم من سه بار شکست خوردم امسالم نمیتونم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

روانشناسی نهایت ۸ تومن اما پرستاری آزاد ک بچه ها ب من میگن وحشتناک هزینه اش هست ۳ برابر هزینه ای ک ت ...

حالا سه برابرم نیس ولی خب نمیگی پرستاری کارت تامینه مثل روانشناسی نیس که هرچند من اگه پرستاری ازادم بیارم نمیتونم برم با این وضعمون احتمالا بخوام برم غیر انتفاعی هزینش باز کمتر ازاده ولی خب میگن مدرک ازاد معتبرتره

معجزه خود تویی ...🩵🌱

حالا بازم فرصت بدن چ فایده؟ باید هم یازدهم رو ترمیم بزنی همم دوازدهم کاش اصلا تاثیر معدل برداشته بشه ...

خب فرصت ترمیم بدن بازم خیلی خوبه حتی اگه دوازدهم و یازدهم باهم باشه،به هرحال راحت تر از کنکور میشه به تراز خوب رسید

و استخوان هایی که آلوده به امیدند...

[QUOTE=347138509]خب فرصت ترمیم بدن بازم خیلی خوبه حتی اگه دوازدهم و یازدهم باهم باشه،به هرحال راحت ت ...

فعلا که پزشکیان گفته میخواددتاثیر قطعی معدلو برداره تا ببینیم چی میشه

و استخوان هایی که آلوده به امیدند...

اره میشی الگو برام میگم ببین رهگذر حالش از من بدتر بود تونست تو نتونی بزرگترین مشکلم ناامیدی بود از ...

یاد این کامنتت افتادم الان داری میخونی؟؟؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️