2777
2789
عنوان

طلاق تو عقد

601 بازدید | 39 پست

من عقدم دارم جدا میشم باکره ام هستم

یه مشاور بهم گفت چه فرقی داره باکره باشی یا نه مهم اینه اسم مطلقه میاد روت برو زیر یه سقف اگه دیدی نمیسازی جدا شو به نظرتون درست میگه؟

عجب مشاوره بیشعوری بوده....

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجب مشاوره بیشعوری بوده....

یعنی فکر میکنید جدایی موقع باکرگی و عقد خیلی فرق داره با زیر یه سقف بودن؟

اخه واقعا حس میکنم الان جدا نشم دوسال دیگه باید جدا شم ارزش داره باکرگیمو از دست بدم بخاطر احساساتم چون هنوز دوسش دارم؟

جهت مشاوره ی تخصصی و وکالت پیام دهید.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
یعنی به نظرتون فرق داده باکره جدا شم یا نه؟

وقتی بایه مرد حس کردی نمیتونی زندگی کنی که رفتی مشاوره،چطور دلت میاد بدن تم تو اون زندگی به اون مرد بدی؟یعنی هم روح و آرامش و جسمتو بزاری تو زندگی ببینی میسازی یا نه؟نه این اشتباهه براخودت ارزش قاعل باش اگه انقدر دلایلت برای طلاق محکمن همه خودتو نزار وسط

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

نه دیگ‌اسمش از شناسنامت پاک‌میشه مشاورتو عوض کن

همون دلم خوشه اسمش پاک میشه دیگه نمیبینم اسمشو غصم بیشتر شه ولی مشاور یجوری ترسوندم که دیگه نمیتونی ازدواج خوبی کنی و فرقی نداره باکره باشی یا نه

خیلی ترسوند منو گفت دیگه مورد ازدواج سخت گیرت میاد

اينو درست گفته و خیلی ریسک داره 

اما اینه ک گفته اسم مطلقه میاد روت عجیبه 

مگه عهد قجره! مردم دیگه اونجوری قک نمیکنن مگه اینکه پسره و خانوادش عتیقه باشن

نمیدونم دلیل جداییت چیه

ولی خوب قبل فکر کن با برزگترای خودت ک عاقل هستند بهشون اعتماد داری مشورت کن.

چه عقد باشی چه بعد عروسی جدایی سخته

تشکیل زندگی اسون نیست بهم زدنش هم سخته

اگر میتونی برای درست شدنش تلاش کن

مسلما آسیب هایی داره جدایی و گاهی میبینی موندن تو اون زندگی بهت بیشتر آسیب میزنه.

حرفای اون مشاوره احمقت رو هم بریز دور دیگه پیشش نرو

دوست عزیز اینجا ماها چون از شرایط شما خبرنداریم نمیتونیم درست راهنماییت کنیم.

ولی برو تف کن تو روی اون کسی ک ب اون شخص گفته مشاوره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
همون دلم خوشه اسمش پاک میشه دیگه نمیبینم اسمشو غصم بیشتر شه ولی مشاور یجوری ترسوندم که دیگه نمیتونی ...

ن بابا اولا ازدواج خوب بعدی ربطی ب باکره نبودن نداره از نظر خیلی ها 

ولی خوب ب نظر من همین ک بهت دست نزده همچین آدمی یعنی روحت سالم میمونه

این خیلی خوبه