من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سلام عزیزم مشکل من اینکه اونا کامل کنده نمیشن و ته سماور سفیدک میشه یعنی یه چیز سفید تهش قاطی اب میشه منم مجبورم یا خالی یا مایع بشورم دهنمو سرویس کرده البته سماور مامانمه یعنی من مجردم
سلام عزیزم مشکل من اینکه اونا کامل کنده نمیشن و ته سماور سفیدک میشه یعنی یه چیز سفید تهش قاطی اب میش ...
یه محلول داره باید بگیری بریزی تو سماور بزاری تا بجوش میاد همه اون جره هارو ازبین میبره بعدش یه چیزی هست مثل سیم ظرفشوییه میزاری دوراتش خوان سماوردیگه نمیزاره سماورت جرم بگیره ولی باید هر دوروزیبارسماورت رو ابش روخالی کنی وبشوری
یه محلول داره باید بگیری بریزی تو سماور بزاری تا بجوش میاد همه اون جره هارو ازبین میبره بعدش یه چیزی ...
سلام عزیزم مرسی من این سیمو اینجا کسی گفته بود میدونستم ولی سیمو مامانم باید بزاره اخه شاید بگه بو و اینا میگیره ولی فکر کنم اگه اینکارهام بکنم باز همینجوری میشه به نظرم همون شستنش از همه بهتره