2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام واقعا سرویس میکنن بعد دیگه گچ نمیبنده ته سماور؟؟

سلام اون‌گچ نیست جرم سماوره بعدشم لازم به تعمیرکارنیست توخونه میتونی ازبین ببریش

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

سلام اون‌گچ نیست جرم سماوره بعدشم لازم به تعمیرکارنیست توخونه میتونی ازبین ببریش

سلام عزیزم مشکل من اینکه اونا کامل کنده نمیشن و ته سماور سفیدک میشه یعنی یه چیز سفید تهش قاطی اب میشه منم مجبورم یا خالی یا مایع بشورم دهنمو سرویس کرده البته سماور مامانمه یعنی من مجردم 

سلام عزیزم مشکل من اینکه اونا کامل کنده نمیشن و ته سماور سفیدک میشه یعنی یه چیز سفید تهش قاطی اب میش ...

یه محلول داره باید بگیری بریزی تو سماور بزاری تا بجوش میاد همه اون جره هارو ازبین میبره بعدش یه چیزی هست مثل سیم ظرفشوییه میزاری دوراتش خوان سماوردیگه نمیزاره سماورت جرم بگیره ولی باید هر دوروزیبارسماورت رو ابش روخالی کنی وبشوری 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

سلام عزیزم مشکل من اینکه اونا کامل کنده نمیشن و ته سماور سفیدک میشه یعنی یه چیز سفید تهش قاطی اب میش ...

یه محلول داره باید بگیری بریزی تو سماور بزاری تا بجوش میاد همه اون جره هارو ازبین میبره بعدش یه چیزی ...

سلام عزیزم مرسی من این سیمو اینجا کسی گفته بود میدونستم ولی سیمو مامانم باید بزاره اخه شاید بگه بو و اینا میگیره ولی فکر کنم اگه اینکارهام بکنم باز همینجوری میشه به نظرم همون شستنش از همه بهتره