2777
2789
عنوان

امشب شب حضرت قاسم بود

289 بازدید | 20 پست

تو هیئت گل آوردن پخش کردن نمیدونم چرا به من یک گل شکسته رسیدیعنی حضرت قاسم دلش نمیخواست به دست من چیزی برسه که گل شکسته رسید میشه ائمه دلشون از ما ناراحت باشه نذریشون کم برسه به دستمون 

آخه چرا اینطوری فکر می‌کنی 

همون که بهت گل رسیده خودش خیلیه

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای توروخدا بیخیال این چ حرفیه اینقدر خرافاتی نشیم من چند وقت پیش رفتم ی مجلسی ۹۰درصد ب همه کیک رسید ب من نرسید خب حالا بگم وای ائمه نخواستن خب نفرات زیاد بود نرسید.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الهی نه عزیزم ربطی نداره،اگ دلت شکسته برای منم دعاکن چون منم کم شانسم

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد
اخه جاریم بغل دستم بود به اون و دختراش پنج تا گل به دستشون رسید سالم دلم میگیره یکدفعه

🤭🤭🤭به ائمه ربطی نداشت... حسادت به جاری بود

ذهنیت را از خودت دور کن چون تاثیر میذاره وخیلی پیش میاد واست

پس منفی را دور کن و مثبت نگر باش، شاخه شکستش را بشکن و گلش را خشک کن و یادگاری نگه دار

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹