2777
2789
عنوان

خانومای دماغ عملی میایید عکس بینیموببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 68 پست
بینی من که اره از بینی شما افتادع تره، از روز اول همینطور بود،. تازه بعد یه سال نوکش افتاده تر شد، ه ...

پیش  کی عمل کردی

دکترت قبول میکنه رایگان ترمیم کنه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیدم، دکترت چی گفته ؟ نمی‌دونم درست بشه یا نه، شاید به ترمیم نیاز داشته باشه میفهمم حالتو، کاملا ...

هیچی ۱بار دیده ۱تید گفت چسب یو رو محکم زدی دیگه نزن سوراخاتو غیرقرینه کردی نوزونت گفت بزن شبا قرینه شه ازوقتی چسب یو نمیزنم این گوشت اضافه توچشمه همش فکروذکرم اینه آویزوونه

خودش می‌ره دستکاری نکن انگار خال گوشتی بود واسه منم اونطوری بود اصلا نفهمیدم کی رفت آب شد

واقعا شماهم مشکل منوداشتی آخه من هرچی سرچ کردم هیچ کس این مشکلو نداشته انقدر استرسشو دارم سوراخامو زشت کرده

عشقم ورم دارع خوب مال منم دوماه کلی ورم داشت با اینکه استخونی بود برای توعم الان اوج ورمه صبر کن

اره ۳بسته آناهیل خوردم دیگه نخریدم فقط دعا کن این سوراخا درست بشه خیلی چین چین شده اصلا تمیز نیست نمیدونم ازبخیه ست یا چسب زدن خودم غلط بوده

دکتر معروفی نبود، گفته ۱۰ هزینه میگیرم، نوبت زده برام ولی چطور دوباره اعتماد کنم بهش!

منم میگم کاش دکترمعروف میرفتم 

دکترای دیگه ترمیم ۱۰۰میگیرن 

ناچاری پیش همین دکترت ترمیم کنی

واقعا شماهم مشکل منوداشتی آخه من هرچی سرچ کردم هیچ کس این مشکلو نداشته انقدر استرسشو دارم سوراخامو ز ...

اره عزیز نگران نباش خودش می‌ره یه تیکه گوشت اضافه حالت بود که همش انگار دوسداشتم محکم بکشم کنده بشه 

دست نزن گلم اصلا هم نگران نباش مطمعن باش خودش می‌ره