2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میخواد که بهم برگردیم

715 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من ۱۸ سالمه و ۴ ماهه به صورت قانونی و عاطفی اقدام به جدایی کردیم

به هر دری زدم که جدا نشیم ولی نشد

دلیل جداییمون خیانت پیامی،اعتیاد،مشر..وب خوردن،دخالت خانواده و ....

چهار ماه پیش شوهرم اومد صبح ساعت ۶ دنبالم که بریم توافقی جدا بشیم و اصلا به خانواده ها خبر نداده بود!!و سر این موضوع من خانوادم بشدت ناراحت شدن و عصبانی بودن

و نظرشون این بود اگه طلاق میخواد اون تو از حقت نگذر (وضع مالی خونوادم خداروشکر خوبه و اگه بخ ام میتونن برای مسکن و ماشین تهیه کنن و نیاز به مهریه ندارم)

من با شوهرم که رفتم برگه توافقنامه و بخشش مهریه رو امضا نکردم و برگشتم خونه و خودم چند روز بعد رفتم مهریم رو گذاشتم اجرا(مهریم ۱۰۰ سکه و دو دنگ از خونه پدریش که پدر مادرش الان دارن زندگی میکنن)

فکر میکردن نمیتونن زمین رو بگیرم و اون قولنامه ای که زمین توش ذکر شده بوده قانونی نیست و کلی چرت پرت راجب من گقتن که تو تاپیک های قبلی میتونید ببینید

ولی حالا که دادگاه تایید کرده اون قولنامه معتبره شوهرم داره واسطه می‌فرسته که برگردم خانوادم اصلا راضی به برگشتم نیستن

خواهرانه راهنماییم کنید

دخت شیرازی🥹💕

واقعا تردید داری که نباید برگردی؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میخواد آشتی کنی به شرط بخشش مهریه ساده ایی ها ولش کن بره

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

به هیچ وجه برنگرد 

چیزی که بالا اوردی رو دوباره نخور 

طلاق بگیر و تمام . به خاطر منفعتشون میخوان برگردی 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اصلا برنگرد بهش،منم همسن توام با این تفاوت که ازدواج نکردم

اما از وکیل خوب کمک بگیر صرفا زن باشه اگه مرد باشه کمک زیادی نمیکنه.

یه امیدوارِ تنها تر از واژه ی تنها🦋

کاملا مشخصه دارن ازت سو استفاده میکنن و فریب میدن فقط بخاطر اون خونه

پای حرفت بمون و برنگرد به هیچ وجه 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید