2777
2789
عنوان

خرج کردن پول و عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 36 پست
حق با چشمم دیدم

پس چرا داداش من ولخرجه همیشه تو لنگ هست و پیشرفتی نداشته 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم

پ خوب شد مقل من هست

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
پس چرا داداش من ولخرجه همیشه تو لنگ هست و پیشرفتی نداشته

چون ولخرجی هم حساب کتاب داره اسمش روشه ولخرجی یعنی اضافه بر خرج زندگیش  حتی خرج کردن هم اصول داره اینکه راه بری تو خیابون همینجوری پولات بدی چیزای الکی مطمعن باش اخرش بازنده ای 

اینکه هم پولات سفت بچسبی. یه هزاری ازش خرج کردی عذاب وجدان بگیری هم وسواسه 

متعادل باشیم یه پولی اومد دستمون یه مقدار کمیش پس انداز کنیم مثلا طلا دست دوم بخریم بزاریم تو کارتی ک ازش خرج نمیکنیم .... ک خیالمون راحت باشه باقیش خرج زندگی روزانمون بکنیم وسیله ک نیاز داریم بخریم وسیله ای خرابه درستش کنیم  لباس جدید بخریممواد خوراکی بخریم یه چکاپی دکتری چیزی بریم اینا اصول زندگیه

صفر و صد نباشیم  متعادل باشیم اینجوری زندگیمون همیشه تازه است کهنه و تکراری نیست 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
چون ولخرجی هم حساب کتاب داره اسمش روشه ولخرجی یعنی اضافه بر خرج زندگیش حتی خرج کردن هم اصول داره ای ...

اینا رو من میدونم عزیزم همسر من همیشه اصولی خرج میکنه هم  خرج میکنه و اصلا خسیس نیست هم پس انداز میکنه خودم هم پولی که دستم میاد جمع میکنم ولی کارت همسرم پیشم هم از اون خرج میکنم  همش 🤣🤣🤣 فقط گفتن هر چقدر بیشتر خرج کنی بیش تر پول میاد دستم خواستم بگم اینجوری ها هم نیست الکی خرج کنی پول هم الکی بیاد باید بلد باشی مدیریت کنی داداش خودم به شدت ولخرج بد خرج هست بلد نیست درست خرج کنه تو عقد برا زنش هفته ای یدونه مانتو میخرید شلوار میخرید کلا هر چی بگی میخرید مادرم میگفتم این همه ولخرجی هم اصولی نیست برای عروسی و زندگیت برنامه بریز زنش بدش می یومد فکر میکردم داداشم زیاد داره مادرم میگه خرج نکنید در حالی که ما از پس اندازش خبر داشتیم هیچی جمع نمیکرد فقط هر چی پیدا میکرد خرج میکرد الانم که عروسی کردن همش تو لنگ هستن 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره