2777
2789
عنوان

خرج کردن پول و عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 36 پست

اگه بنظرت خرج نابجا میکنی سعی کن اول ازش تو یه حساب ریگه کنار بزاری پس انداز بشه‌.ولی کاهی آدم تیاز داره چیزی که دوسداره برای خودش هزینه کنه و لین هیچ اشکالی نداره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی بیشتر خرج کنی خدا بیشتر بهت میده هرچی محتاط تر باشی رحمت خدا ازت کمتر میشه

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

خرج میکنیم عذاب وجدان خرجم نمیکنیم افسردگی

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده

راستش عذاب وجدان بجاست. چون تورم بالاست و درآمدت جایگزینی رو نمی آره. من برای کارهام حساب کتاب دارم. درست پارسال موقعی که خرید زدم تو ماشین جا گذاشتم و راننده هم پس نیاورد. بعد از اون هم با کلی تلاش بدون خرج مجدد سعی کردم جایگزین خریدم بدون خرج کنم. الان بعد از یکسال، چون اقلام مصرفی بوده اند موندم چطور خرید سال نو کنم 

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

منو شوهرم هر وقت تو زندگی دست دلبازی میکنیم از اونور هم خدا بهمون میده و می‌رسونه دیدم که میگم 

خساست زیاد هم بنظرم خوب نیست 

مثلا یه بار تاپیک زدم می‌خوام مژه بزارم و یکم لباس بگیرم یکی گفت پس انداز کن 😐 آدم باید برای خودش هم وقت بزاره و به خودش هم برسه اگه اینکارا رو نکنه بنظرم خدا هم از اینور خساست انجام میده براش واقعا 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

میدونی چیه آخه طلااونقدر خوشحالم نمیکنه و توروحیم تاثیر نمیزاره که ب خودم رسیدن میزاره

خب هرکاری که باعث میشه حالت بهتر بشه رو انجام بده من میگم ادم اگه پول داشته باشه باید صرف هر چیزی که اون لحظه باعث خوشحالیش میشه کنه

منم یه پولی دستم بود چندماه پیش رفتم بینیمو ترمیم کردم حالا منتظرم یکم پولام بیشتر شن یه انگشتر تک نگین و یه زنجیرپلاک بگیرم اصلنم پشیمون نیستم بجاش اون لحظه بابت کاری که انجام دادم حالم خوب بوده

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

اگه بنظرت خرج نابجا میکنی سعی کن اول ازش تو یه حساب ریگه کنار بزاری پس انداز بشه‌.ولی کاهی آدم تیاز ...

وای چقدر اشتباه تایپی داشتم🤣

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

اسی من مادرم الان اینقدر پشیمونه میگه چرا وقتی جوون بودم خرج نمیکردم هی میگفتم پدرت نداره پدرت گناه داره میگه پول ک میومد دستم خرج نمیکردم یه روز پدرت یه گندی میزد همش میدادم جای اون 

هیچوقت نه لباس خوب پوشید نه غذای خوب خورد  بیچاره  تو این سنم انواع مریضی داره هرچی پول داره ده برابر میده به دکترا 

نمیگم  ریخت و پاش کن اما تا جایی ک میدونی به ضررت نیست برای خودت خرج کن وسیله جدید بخر لباس نو بخر بپوش

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

من هرچی خرج میکنم بیشتر به دستم میرسه نمیدونم کی مثل منه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
2790
2778
2791
2779
2792