2777
2789
عنوان

بنظرتون این واریزی شوهرم چی بوده

282 بازدید | 22 پست

شوهرم قبلا خطامیکرد و تامرز طلاق رسیدیم وافتاد به غلط کردن و بخاطر بچم بهش فرصت اخرو دادم خودشم یهو درست شد و ۱۸۰ درجه درست شد بهمون توجه میکنه محبت میکنه و منم زیروروش کردم از چک کردن موردی نمیدیدم و هرکاری میکرد ک اعتماد کنم اما من شک همیشه باهام موند

جریان اینه ک یک ماه پیش ما خونه و تخلیه کردیمو کولرمون یک مشکلی پیدا کرد تعمیر کار اشنا بود وهزینش شد ۷۰۰

وقرار بود وقتی میریم خونه جدیدمون هم بیاد کولرو برامون نصب کنه

حالا من همون موقه گوشی شوهرمو و واریزیو برداشتی هاشو چک کردم دیدم ۷۰۰ واریز کرده

منم فک کردم مال کولر بود نپرسیدم

اما امروزم ک رفتیم سرخونمون قرار بود تعمیرکاره بیاد نصب کنه کولرو وبدقولی کرد نیومد

ب شوهرم گفتم ولش کن یکی دیگه ومیاریم

گفت زشته من پول یک ماه پیش تعمیرو بهش ندادم وقرار بود یک دفعه کامل بانصب الان باهاش حساب کنم

بهش گفتم ک من دیدم ۷۰۰ واریز کرده بودی اشتباه نمیکنی گفت نه مطمئنم براش نفرستادم

شاید برداشتی بوده و فک کردی واریزیه

حالامن همش فکرم مشغوله ک ۷۰۰ جریانش چی بوده

همشم میگم شاید برداشتی بوده من واریز از باجه دیدمش

همش فکرم مشغوله نمیدونم چکارکنم

(چون اس بانکش میاد وقتی برداشتی باشه و وقتی واریز از باجه واینا براکسی بفرسته میاد که مثلا دستگاه خود پرداز)

حالا همش گیجم نمیدونم چکارکنم 

ونمیخوامم به شوهرم بگم بدتر بحث و دعوا بشه این وسطم ما گیر اسباب کشی و تعمیر خونه جدیدیم

چقد گیر میدی بش

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چطوری مطمئن شم

یبار هم ابنطوری سر اینکه ۲۰۰ تومان برداشتی داشته و اون ساعت بیرون بوده بش گفتم چی خرج کردی گفت چیزی خرج نکردم این برداشتی شاید مال قبل باشه و مجبورش کردم تا رفت بانک پرینت گرفت ومطمئن شدم اما ایندفعه مطمئنم این کارو نمیکنه و شاید بحثمون بالا بره

چرا برای خودتون‌دغدغه ایجاد میکنید ول کن

اگه باز چیز مشکوکی دیدی کارگاه بازی در بیار

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

به نظرم مشکلی نیست 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
ببخشیدا یبار خیانت کرده بلانسبت ریده ب زندگی ایشون ذهنشو مسموم کرده حالا بازز ایشونو متهم میکنی ک زی ...

بیا منو بکش😐

خب اینطوری بخواد ادامه بده داغون میشه که 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)