2777
2789
عنوان

واریزی شوهرم فکرم مشغوله

252 بازدید | 15 پست

شوهرم قبلا خطامیکرد و تامرز طلاق رسیدیم وافتاد به غلط کردن و بخاطر بچم بهش فرصت اخرو دادم خودشم یهو درست شد و ۱۸۰ درجه درست شد بهمون توجه میکنه محبت میکنه و منم زیروروش کردم از چک کردن موردی نمیدیدم و هرکاری میکرد ک اعتماد کنم اما من شک همیشه باهام موند

جریان اینه ک یک ماه پیش ما خونه و تخلیه کردیمو کولرمون یک مشکلی پیدا کرد تعمیر کار اشنا بود وهزینش شد ۷۰۰

وقرار بود وقتی میریم خونه جدیدمون هم بیاد کولرو برامون نصب کنه

حالا من همون موقه گوشی شوهرمو و واریزیو برداشتی هاشو چک کردم دیدم ۷۰۰ واریز کرده

منم فک کردم مال کولر بود نپرسیدم

اما امروزم ک رفتیم سرخونمون قرار بود تعمیرکاره بیاد نصب کنه کولرو وبدقولی کرد نیومد

ب شوهرم گفتم ولش کن یکی دیگه ومیاریم

گفت زشته من پول یک ماه پیش تعمیرو بهش ندادم وقرار بود یک دفعه کامل بانصب الان باهاش حساب کنم

بهش گفتم ک من دیدم ۷۰۰ واریز کرده بودی اشتباه نمیکنی گفت نه مطمئنم براش نفرستادم

شاید برداشتی بوده و فک کردی واریزیه

حالامن همش فکرم مشغوله ک ۷۰۰ جریانش چی بوده

همشم میگم شاید برداشتی بوده من واریز از باجه دیدمش

همش فکرم مشغوله نمیدونم چکارکنم

(چون اس بانکش میاد وقتی برداشتی باشه و وقتی واریز از باجه واینا براکسی بفرسته)

همون موقه هم شوهرم فک کنم تواون روزا پول اب یا برق خونه قبلی و حساب کرد ک فکرکنم ۶۰۰ و خورده ای ابنطوریا بوده حالا نمیدونم شایدم این بوده اما بازم فکرم مشغوله شما چی میگید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش فکرم سمت خیانت میره

نه بابا،اگه اینجوری بود وقتی بروش آوردی هول میشد،من خانومای حساس دیدم خودمم حساسم ولی پیامکهای واریز و اینارو دگه چک نمیکنیم😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

میگم شک نکن 

هزار و یک چیز میتونه باشه 

بعد هم پول بده اینقدر کم نمیده 

خیالت راحت

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم حال شما مصداق همون ضرب المثل مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه شدهاگه خیلی فکرتو مشغول کرد ...

نمیدونم چطوری ونمیدونم از کدوم باجه بوده اخه و مال یک ماه پیش بوده

عزیزم

رها کن برار اگ قرار کاری کنه خیالش ازت راحت باشه ک بفهمی

الان بخواد کاری کنه با یه گوشیه دیگه یاجای دیگه هم میتونه کنه

دیگه وقتی توبه کرده بیخیال باش بهش اعتماد کن دورا دور حواست بهش باشه

شکاکی و کنترل بدتر دورش میکنه ازت و درصد خطا رو افزایش میده

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

2790
2778
2791
2779
2792