2777
2789
عنوان

سه هفته هست که نامزدم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2875 بازدید | 64 پست
اتقاقا جدی دیشب بهش پیام دادم گفتم تکلیفم مشخص کن اگه نمیخای وسایل ها را بیار و وسایلهات ببر جواب نم ...

نگو تکلیفمو روشن کن بزار اون بترسه بگو خودم میخوام تکلیف این زندگیو برای خودم روشن کنم میخوام خانوادمو در جریان بزارم.....ایشالله که هیچ اتفاق بدی نمیفته و درست میشه همه چی....ولی بعضی جاها جدیت لازمه 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ام در جریان هستن

پس خودتو بیشتر ازین اذیت نکن واقعا یه حرکتی انجام بده اصلا نذار عادت کنه به این اخلاق.....بهتره مادرت با مادرش تماس بگیره 

نگو تکلیفمو روشن کن بزار اون بترسه بگو خودم میخوام تکلیف این زندگیو برای خودم روشن کنم میخوام خانواد ...

خانواده ام دررجریان هستن میدونن 

مادرم باهاش حرف زده ب مادرم گفته رفتم مشاوره...مشاوره گفته ۱ ماه باهم در تماس نباشید 

حتی مادرم گفته اگه نمیخای بگو اما حرفی نزده گفته میخام‌ببرمش مشاوره

اجی خیلی نگرانم خدا لعنتشون کنه ک ارامشم ریختن ب هم نمیدونی چه روزهایی سپری میکنم من دوسش دارم با سختی بهش رسیدم نمیخام از دستش بدم اخلاقش اینجور نبود خیلی تغییر کرده😭😭😭😭😭

پس خودتو بیشتر ازین اذیت نکن واقعا یه حرکتی انجام بده اصلا نذار عادت کنه به این اخلاق.....بهتره مادر ...

خانواده اش ادم نیستن بینمون دعوا میندازن بعد ک میخاییم کارهامون جلو ببریم میگن اختیار دست خود پسرمه اصل کاری خودشه از این حرفا 

عزیزم پست های قبل رو خوندم مشخصه جفتتون به بلوغ نرسیدید و زود ازدواج کردید..درهرصورت شما زیادی حساس هستید و شوخی جدی رو قاطی میکنید؛اینطوری باشه دراینده نه تنها سفر رفت و‌شد عادی رو هیچکس باهاتون نخواهد داشت لطفا منعطف تر باشید.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
خانواده ام دررجریان هستن میدونن مادرم باهاش حرف زده ب مادرم گفته رفتم مشاوره...مشاوره گفته ۱ ماه باه ...

قشنگ میفهمم خودم تو شرایط تو بودم .....بهت بگم با سختی تونستم زندگیمو حفظ کنم باورت نمیشه....اگه بتونید باهم برید مشاوره عالیه ،بد نیست خودتم ی جلسه تنها بری ....فقط سیاست داشته باش توی دعوا اصلا اسم خونوادشو نیار بزار بعدش با یه مدل دیگه بگو.....

و الان بهترین کار اینه که دیگه نه پیام بدی نه زنگ بزنی لطفا سعیتو بکن بزار اونم یذره بترسه از بهم خوردن .....انشالله که حل میشه ،ازین مشکلا تا قبل عروسی زیاده و میگذره

عزیزم پست های قبل رو خوندم مشخصه جفتتون به بلوغ نرسیدید و زود ازدواج کردید..درهرصورت شما زیادی حساس ...

۲۷ و ۳۵ سال بلوغ نرسیده

یکی بیاد در مورد همسرت باهات از این حرفا بزنه چکار میکنی 

خانواده اش ادم نیستن بینمون دعوا میندازن بعد ک میخاییم کارهامون جلو ببریم میگن اختیار دست خود پسرمه ...

بخدا دقیقا خانواده همسر منم همین بود میگفتن ما دخالت نمیکنیم هرچی خودش میخواد و هرکاری انجام بده....بعد اشوب به پا میکردن

قشنگ میفهمم خودم تو شرایط تو بودم .....بهت بگم با سختی تونستم زندگیمو حفظ کنم باورت نمیشه....اگه بتو ...

انقدر حانواده اش حرفا ب دل من گذاشتن بهش چیزی نگفتم بار اولشون نیست 

خیلی خستم ...نمیتونم زنگ نزنم برام سخته همش فکرای منفی میاد تو سرم