2777
2789
عنوان

سه هفته هست که نامزدم قهر کرده

2870 بازدید | 64 پست

توی تایپیک قبلی گفتم ک چه اتفاقی افتاده

الان ۳ هفته هست که باهام حرف نمیزنه نه زنگی نه پیامی هرچی میرم سمتش جوابم نمیده اعصاب روانم ب هم ریخته درصورتی ک من کاری نکردم همش تقصیر خانواده اش هست

چکار کنم از این حالت خارج بشیم حالم خیلی بده میشه کمک کنید تجربه هاتون بگید فقط نگید جدا شو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام مثل خودش رفتار کن بهت قول میدم مثل چی پشیمون میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

دوست عزیز تاپیک قبلتو خوندم....منم دوران نامزدیم همین مشکلا رو داشتم حتی نوبت محضر گرفته بودیم واسه عقد من روز قبل زنگ زدم خونوادش بیان همه چیو تموم کنن....توی دوران نامزدیم دقیقا ازین مشکلا داشتم همسرم خانوادش اذیتش میکردن عصبی میشد ولی من خیلی مدارا کردم توی دعواها اصلا باهاش دعوا نمیکردم وقتی دعوا رو تموم میکرد دوباره خودش زنگ میزد اونوقت من نه با لحن دعوا خییلی اروم حرفایی ک زد و مشکلاتی ک بودو میگفتم و گوش میداد واقعا....ولی جاهایی ام ک لازم بود جدی برخورد میکردم.......الان ک ازدواج کردیم تا حدودی تغییر کرده اما همچنان خانوادش مخل زندگیم هستن....اینو دوستانه بهت میگم فعلا نه بهش زنگ بزن نه التماس و مهربونی و هیچی ...اگه اینجوری گفته ک زن گرفتن نمیخوام و اینا خودت یه پیام بده بگو تکلیف زندگیمو میخوام روشن کنم میخوام با خانوادم حرف بزنم خستم کردی این اخلاقات واسه زندگی مشترک قشنگ نیست....

بازم تو شرایط همسرتو بهتر میدونی ولی من خودم اینکارو کردم یبار جدی باید حساب کار دستش بیاد

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
دوست عزیز تاپیک قبلتو خوندم....منم دوران نامزدیم همین مشکلا رو داشتم حتی نوبت محضر گرفته بودیم واسه ...

اتقاقا جدی دیشب بهش پیام دادم گفتم تکلیفم مشخص کن اگه نمیخای وسایل ها را بیار و وسایلهات ببر جواب نمیده